FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

Ionuţ Badea: "Vrem să cîştigăm meciul cu Universitatea Craiova"

Articol de - Publicat joi, 29 aprilie 2010 00:00

 

Antrenorul Ionuţ Badea susţine că elevii săi pot obţine un rezultat bun cu Universitatea Craiova. "Este un meci de 6 puncte, la fel de important ca următoarele patru pentru echipa noastră. Ne propunem să învingem, motiv pentru care trebuie modul de abordare şi atitudinea jucătorilor trebuie să fie pentru jucătorii noştri la cele mai înalte cote.Un lucru hotărâtor va fi recuperarea mentală a jucătorilor noştri după meciul cu Vasluiul", a explicat tehnicianul. 

Badea ştie care sînt atuurile oltenilor: "Universitatea Craiova are jucători cu reale calităţi de care trebuie să ţinem seama: Costea, Gingioveanu, Piţurcă şi Prepeliţă. Au un cuplu de fundaşi centrali bine sudat, Găman – Iliev şi este posibilă reintrarea lui Dănănae.

"Principalul" argeşenilor spune că Mark Wotte  „este un antrenor care din punct de vedere mental nu a cedat, şi nu o va face nici la meciul cu Internaţional”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close