FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

Ionuț Lupescu, rezervat înainte de Dinamo - Rapid: „Noi stăm foarte prost”

Ionuț Lupescu, pronostic rezervat înainte de Dinamo - Rapid
Ionuț Lupescu, pronostic rezervat înainte de Dinamo - Rapid

Articol de - Publicat sambata, 27 ianuarie 2024 13:34 / Actualizat sambata, 27 ianuarie 2024 13:52

Ionuț Lupescu (55 de ani), legenda dinamovistă, a prefațat duelul dintre Dinamo și Rapid, derby care va avea loc în această seară, începând cu ora 20:00, pe Arena Națională.

Dinamo pleacă cu șansa a doua în fața celor de la Rapid, ținând cont de poziția din clasament. „Câinii” sunt pe locul 15, cu 16 puncte după 22 de etape, în timp ce giuleștenii ocupă locul 3, cu 36 de puncte.

Dinamo râde de Rapid în ziua derby-ului: „Dacă nu exista «perioada ABBA», poate erau mai multe meciuri între noi”
DINAMO - RAPID
Dinamo râde de Rapid în ziua derby-ului: „Dacă nu exista «perioada ABBA», poate erau mai multe meciuri între noi”

Ionuț Lupescu, alături de Dinamo înaintea derby-ului cu Rapid

Președintele de onoare al lui Dinamo, Ionuț Lupescu, a vorbit despre derby-ul de diseară. Își dorește victoria „câinilor”, dar este conștient de faptul că dinamoviștii trec printr-o situație nefastă din punct de vedere sportiv. Lupescu vrea cât mai mulți suporteri la derby, însă galeria lui Rapid a anunțat că nu se va prezenta la acest meci din cauza scandalului cu biletele primite din partea gazdelor.

„Rapid are o echipă foarte bună, sunt una dintre favoritele la titlu. Noi stăm foarte prost, din păcate, în campionat, şi sper să câştige băieţii, avem nevoie de foarte multe puncte.

Fac foarte multe transferuri în timpul campionatului, adică lucrurile nu ştiu dacă s-au făcut într-un mod profesionist. Suporterii sa fie alaturi de cele două echipe şi bineînţeles, Dinamo să câştige că au nevoie de puncte. Un meci de fotbal fără suporteri nu are niciun sens. Am jucat, din păcate, de foarte multe ori…ba cu porţile închise sau au fost suspendaţi”, a declarat Lupescu, pentru Antena Sport.

După ce nu au ajuns la un consens cu cei de la Dinamo în privința biletelor și a sectoarelor în care ar fi fost repartizați, suporterii Rapidului au fost anunțați de conducerea clubului că sunt așteptați începând cu ora 19:00 pe stadionul din Giulești.

Meciul începe la ora 20:00 și va putea fi urmărit pe tabelele de marcaj ale arenei. Intrarea va fi liberă.

  • Rapidiștilor li s-ar fi promis 5.000 de bilete, însă ulterior au primit 2.800, echivalentul a 5% din capacitatea Arenei Naționale, cu mențiunea că vor sta la inelul 3. Ei nu au acceptat acest lucru și au anunța că nu se vor prezenta la meci.
  • Înainte de meci, cele două galerii dinamoviste, PCH (Peluza „Cătălin Hîldan”) și Peluza Sud Dinamo, nu s-au pus de acord în legătură cu numărul de bilete pe care rapidiștii trebuie să le primească.
  • Așadar, „porțile” Giuleștiului se vor deschide pentru toți rapidiștii care vor să-i susțină pe baieți de la distanță”, a anunțat clubului vișiniu ieri.
Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

Citește și alte știri:

Țiriac pune o condiție absolută să investească la Dinamo: „Doar dacă vine și el” + Cum ar schimba drastic regulamentul

Dinamo a deschis și inelul 2 al Arenei Naționale pentru meciul cu Rapid: câte bilete s-au vândut până acum

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează