FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV „Hoțului de hoți i-e frică!” » Negoiță, insinuare frontală la adresa lui Gigi Becali: „Și cu asta am spus tot!”

Gigi Becali a lăsat de înțeles că se teme de „omeniile” din Liga 1 / FOTO: Ionuț Iordache
Gigi Becali a lăsat de înțeles că se teme de „omeniile” din Liga 1 / FOTO: Ionuț Iordache

Articol de , , - Publicat joi, 29 februarie 2024 20:13 / Actualizat joi, 07 martie 2024 10:41

„Mai există omenii în prima ligă?” Ionuț Negoiță, fostul șef de la Dinamo, a abordat în interviul acordat Gazetei subiectul presupuselor jocuri de culise din Superligă. Negoiță nu s-a ferit să-l „înțepe” pe Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB a ridicat unele semne de întrebare cu privire la posibilele alianțe din play-off.

Incisiv în majoritatea subiectelor abordate în dialogul de 40 de minute purtat cu reporterii GSP, Ionuț Negoiță nu s-a ferit să vorbească despre luptele văzute și nevăzute de la vârful Ligii 1. Iar când a făcut referire la Gigi Becali, ex-finanțatorul lui Dinamo a făcut o acuzație calomnioasă.

Gigi Becali a anunțat care este primul jucător care va veni la FCSB în sezonul viitor: „Îl iau la vară. N-avem niciunul ca el în România”
FCSB
Gigi Becali a anunțat care este primul jucător care va veni la FCSB în sezonul viitor: „Îl iau la vară. N-avem niciunul ca el în România”

Ionuț Negoiță, insinuări grave spre Gigi Becali: „Hoțului de hoți i-e frică!”

Hoțului de hoți i-e frică! Și cred că am spus tot! Știe el de ce îi e teamă, nu le-am inventat eu.

Eu nici n-am rămas în fenomenul fotbal pentru că nu mă regăsesc în genul acesta de omenii. Cei care au rămas foarte multă vreme înseamnă că știu ei ce știu...”, a afirmat Negoiță, în exclusivitate pentru GSP.ro.

„Hoțului de hoți i-e frică!” » Negoiță, insinuare frontală la adresa lui Gigi Becali: „Și cu asta am spus tot!”
Ionuț Negoiță a acordat un interviu exploziv Gazetei Sporturilor / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Fostul patron de la Dinamo și-a exprimat apoi dorința ca titlul să nu ajungă în vitrina celor de la FCSB:

„Eu sper să fie altcineva campioană. Să fie cine merită, dar de preferat să nu fie FCSB! Dacă ei vor merita și vor fi cei mai buni până la capăt... Dar am mai văzut situații, e greu să duci până la capăt un anumit ritm”.

Gigi Becali a acuzat jocuri de culise: „Nu o vreau în play-off, că poate face omenie cu Rapid!”

Recent, Gigi Becali a făcut o serie de aluzii la adresa Rapidului și a celor de la Hermannstadt. Omul de afaceri a spus că nu și-ar dori ca sibienii să ajungă în play-off.

„Nu mă bag la alte... Nu știu eu. Nu mă bag la omenie. Când e vorba de omenie, nu mă bag (...) Nu am spus așa ceva. Mulți au vorbit și au spus că a fost omenie, dar nu cred. Din punctul meu de vedere, nu mai există omenie în fotbal.

Alții zic, dar eu nu cred. Eu râd. A fost un meci care a părut omenie (n.r. Rapid - Hermannstadt). Dar eu nu cred. Toți vor în play-off. Dar eu nu am nicio altă treabă”.

Gigi Becali: „În play-off e posibil să fie omenie!”

Întrebat ce echipă ar dori să ocupe ultimul loc de play-off, Becali a spus că nu ar vrea ca aceea să fie Hermannstadt. „Domnule, voiam să fie Hermannstadt. Dar acum nu mai vreau”.

Iar când moderatorul Radu Naum l-a întrebat dacă o vrea sau nu pe Hermannstadt în play-off, Gigi Becali a spus: „Da, nu o mai vreau”.

Întrebat dacă acel meci l-a considerat a fi „omenie”, Becali a declarat că: „Alții zic, nu eu. Eu nu cred. Dar nu mai vreau. Dacă e ca ei? Eu nu cred, dar dacă e ca ei, care spun că a fost omenie? Eu zic «Voi sunteți nebuni?». Dar poate sunt eu fraier. Eu nu cred așa ceva.

Dar în play-off e posibil să fie omenie. E posibil. Dacă ești pe 6 sau 5 în play-off, la ce mai tragi? O să fie omenie de omenie. Aș vrea ca în play-off să fie Mititelu sau Oțelul. Chiar și U Cluj sau Sepsi”, a adăugat Becali.

Citește și alte știri din interviul cu Ionuț Negoiță:

EXCLUSIV // VIDEO Ionuț Negoiță îi ridiculizează pe Ion Țiriac și Mircea Lucescu: „Vor Dinamo, dar nu pun un ban la club!”

Și-a văzut Dan Șucu interesul? Fostul șef al rivalei e sigur: „Altfel, n-ar fi venit la Rapid!” + nemilos în scandalul momentului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
rocky3
rocky3  •  04 Martie 2024, 15:49
Postat de babinu pe 29 Februarie 2024, 22:21

Voi va plangeti de conexiuni politice, saracilor? Daca n-aveati in spate grupul de la cluj erati si acum in B.

De parcă clujenii ar fi inventatorii omeniei și ai valize, si nu Gigi pușcărie!

Dobermannul
Dobermannul  •  01 Martie 2024, 12:36
Postat de bunicu pe 01 Martie 2024, 07:21

Becali vrea în play off pe cei care poate face omenie și cu asta am spus tot. Îmi pare rău dar am văzut aseară pe Becali în public dar arată foarte îmbătrânit la anii lui .poate din grija de a lua campionatul.

Cine face altfel in Romania?

zorrozabal
zorrozabal  •  01 Martie 2024, 12:34

Se mai zice și Hoțul striga hoții!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează