FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO 2-2

Ionuţ Negoiţă şochează: "Mă gîndesc să mă retrag din fotbal! E inadmisibil"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 30 martie 2014 22:59

Finanţatorul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, spune că dezamăgirea produsă de arbitrajul lui Radu Petrescu la Petrolul - Dinamo 2-2 îl poate determina să renunţe la a mai investi în fotbal.

"E inadmisibil. Li se dă un penalty care nu a fost, nu ni se dau nouă două penalty-uri clare! Vă daţi seama ce viciere de rezultat. Am pierdut două puncte. Ce-aş putea spune? Vorbele sînt de prisos. Să faci trei greşeli într-un meci e mult peste puterea de a accepta un asemenea comportament. Nu ştiu cine l-a delegat pe acest arbitru, cum îşi permite la un meci aşa important să facă aşa erori grave şi toate într-o direcţie. Lazăr a fost ţinut în repetate rînduri, adversarul mai avea un pic şi-l arunca şi în tribune! Ştiam cît de slab e arbitrul, ce decizii proaste ia, să-l delegi la un astfel de meci e cel puţin dubios!

Ce a făcut Geraldo e dovadă de caracter, n-ai cum să negi o asemenea evidenţă.

Sînt pe punctul de a claca, pentru că nu mă aşeptam ca această mizerie să fie atît de profundă. Trebuie să evaluez ce voi face pe viitor. E bătaie de joc. Am intrat cu sufletul deschis, acum înţeleg de ce nu vor intra oameni serioşi în fotbal. Norocul lui Dinamo că eu sînt pasionat şi destul de rebel, dar e clar că nu ai cum, ca om cu bune intenţii, să investeşti bani munciţi greu şi să-şi bată joc. Mă gîndesc foarte serios să mă retrag din fotbal. Deocamdată o să iau o pauză şi mă mai gîndesc", a declarat Negoiţă la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (104)
mizzzerya
mizzzerya  •  31 Martie 2014, 16:37

Ia' nu te mai gandi mult , si du-te repede unde ai treaba ....dar nu uita sa-ti iei securistul cu tine ...nu stii cine ??? ....lingaul lui Luce, hotul hotilor si ciripitorul vesel .....nici acum nu stii ? ...ei , lasa ca te prinzi tu , piticule.... :)

serban_ionescu
serban_ionescu  •  31 Martie 2014, 13:39

dar cand a intrat???!!!

policefun
policefun  •  31 Martie 2014, 12:59
Postat de sakamoto pe 30 Martie 2014, 23:04

In 2002 la meciul Poli Timisoara-Dinamo, arbitrul Burloiu elimina 4 PATRU jucatori de la Poli, ca sa cistige Dinamo. A fost ceva normal, nu-i asa? Poate nici un arbitru de afara, in cupele europene nu le dadea penalty dinamovistilor. ar fi fost ceva normal. Dar Dinamo s-au invatat cu pomana! De aceea sint umiliti in meciuri internationale de toti amarastenii. Numai in campionat. li se da pomana ca sa sature. Si nu sint multumiti! Vreau mai mult!

dragule si afara in 47 ningea la un meci de al lui DINAMO de nu puteai sa te pisi pe isteti ca tine.

Vezi toate comentariile (104)
Comentează