FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

Ionuţ Popa, al doilea "mazilit" în numai patru etape. Primăria are deja înlocuitor pentru el

Ionuţ Popa va fi pus pe liber luni de primarul Mioveniului, Ion Georgescu
Ionuţ Popa va fi pus pe liber luni de primarul Mioveniului, Ion Georgescu

Articol de - Publicat duminica, 21 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 21 august 2011 19:07

Înfrîngerea de la Tg Mureş i-a fost fatală lui Ionuţ Popa. Antrenorul cu care CS Mioveni a promovat va fi dat afară luni, aceeaşi soartă urmînd să aibă şi cîţiva dintre jucători. Echipa lui Popa, 58 de ani, este ultima în clasament, fără nici un punct, cu opt goluri primite şi 0 marcate. 99 la sută, viitorul antrenor al Mioveniului este Ilie Stan, anul trecut la Victoria Brăneşti.

După demiterea lui Tibor Selymes de la Astra, Popa este al doilea antrenor dat afară de la startul acestui sezon, din care abia se joacă etapa a 4-a! Dacă am fi extrem de riguroşi, poate fi considerat chiar al treilea dacă l-am considera demis şi pe Isăilă, rămas însă în staff la Braşov.

Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, a anunţat că taie în carne vie la echipă: "Să le fie ruşine! Să nu creadă nimeni că aici, la Mioveni, şi-au găsit proştii! Vom face schimbări de antrenori, de jucători şi chiar din cadrul conducerii! Nu vreau să le dau numele acum, dar aceste schimbări le veţi vedea luni, la 17.00, la primul antrenament după meciul de la Tg. Mureş”, a declarat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

"Am adus mulţi jucători aşa cum am putut, să facem o echipă. Neaga şi Naidin nu au jucat de 7 luni. Lipsa de pregătire şi omogenitatea contează. Am cerut de mult partru jucători şi ori conducerea nu înţelege, ori nu poate. Aşa nu mai merge. De două săptămîni cer mereu rezilierea contractului, nu vreau să mă fac de rîs. Îmi pare foarte rău că am ajuns la Mioveni. E presiune mare, aşa nu faci perfomanţa nici după 6 luni de omogenitate. Nu au vrut să mă lase să plec, acum nu-mi mai dau eu demisia", anunţa Ionuţ Popa la Radio GSP înaintea meciului de la Tg. Mureş.

Mioveniul a transferat nu mai puţin de 11 jucători în această vară, printre cei veniţi aflîndu-se nume cunoscute ca Nicolae Dică, Naidin, Andrei Mărgăritescu, Dina, Hăisan, Adrian Neaga şi Ciprian Tănasă!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
flo_ax
flo_ax  •  21 August 2011, 22:36

Astia au promovat cumva cu jocurile de culise legate de licentiere? Eu zic sa nu se agite prea mult, se rezolva si evita retrogradarea in stilul Sportului Studentesc. Care a terminat ultima, dar a ramas ca fotbalul la noi se joaca in birouri

jumega
jumega  •  21 August 2011, 21:12

primarul asta a citit articolul din gazeta cu tac de cinci stele si saracu a crezut!!! mai bine legitimau pe camataru, dudu georgescu si balaci si faceau atac de sapte stele[ca hotelul lui jiji-)) ], ca nu era nicio diferenta intre dica, neaga si tanasa si ei, tot terminati pt fotbal sunt!!!!

red77
red77  •  21 August 2011, 17:35

asta ca asta dar fosilele alea 2 rica si cu dica? cuplu letal in pat probabil ca pe terenul de fotbal...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close