FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

Ionuț Popa reacționează după zvonurile legate de demiterea lui: "Sunt curios să văd cine are curajul să vină antrenor la Timișoara! Mă deranjează”

Articol de - Publicat luni, 26 septembrie 2016 16:35

Ionuț Popa ar putea fi demis de conducerea celor de la ACS Poli, care este nemulțumită de parcursul echipei.

Totuși, Ionuț Popa nu a fost înștiințat despre o eventuală ședință în care să se ia în discuție plecarea sa de la echipă.

"Nu știu de nicio ședință, de vreo întrevedere, nu m-a anunțat nimeni nimic. Mă deranjează și zvonurile care spun că aș pleca sau aș fi demis.

În fine, ideea este că atât timp cât sunt la echipă nu doresc să se vorbească despre niște lucruri ce-ar putea afecta munca de la echipă. Se strică atmosfera. Aș fi curios să văd cine are curajul să vină antrenor la Timișoara. Nu e deloc ușoară situația în care suntem, nu e numai lapte și miere", a declarat tehnicianul pentru GSP.RO.

Momentan, bănățenii sunt pe ultimul loc în clasament, suferind și de pe urma depunctării cu care a început campionatul. Echipa lui Ionuț Popa are -9 în clasamentul Ligii 1.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
sakamoto
sakamoto  •  26 Septembrie 2016, 20:24

Mister Popa a pierdut vestiarul. Cu toate ocaziile, afirma ca jucatorii n-au valoare si ca nu are cu cine sa lucreze. Ce respect mai poate avea de la jucatori? Mare mishtocar, slab antrenor. Penibil! Daca ar avea caracter si-ar da demisia. Dar de unde nu-i, nici Dumnezeu nu ia! Du-te Popica! Fa-te comentator, pt asa ceva ai aptitudini. Ca antrenor, esti O BARAT!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează