FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Iordănescu îi propune un atacant-surpriză lui Becali: "Ia-l, chiar dacă e de la rivali, poţi să-l transferi!"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 decembrie 2012 16:22

Steaua caută un atacant, însă nu are deocamdată nici un nume cu care a început negocierile. Primeşte însă o mînă de ajutor din partea lui Anghel Iordănescu, care susţine că cea mai bună variantă pentru actuala echipă a lui Reghecampf e chiar un jucător de la o mare rivală, Marius Alexe, de la Dinamo.

"Chiar dacă la prima vedere pare greu de crezut că l-ar putea lua, eu cred şi ştiu că l-ar putea transfera. Patronul Stelei ar trebui să fie doar puţin insistent în privinţa acestui fotbalist şi va vedea că îl poate aduce. Cred că ar fi o variantă ideală pentru Steaua, cred că şi-ar rezolva toate problemele din atac şi ar pune mîna pe un fotbalist de clasă", a declarat Iordănescu.

Marius Alexe e impresariat de fraţii Becali, Ioan şi Victor, verii lui Gigi Becali, şi se află şi în atenţia mai multor cluburi importante din alte campionate. Chievo şi Beşiktaş sînt echipele care şi-au manifestat interesul în această perioadă pentru a-l achiziţiona pe Alexe.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
boldtrik2
boldtrik2  •  18 Decembrie 2012, 02:05
Postat de conasu_boeru pe 17 Decembrie 2012, 23:09

"Tata Puiu", stai cuminte si mai fa niste cruci ca nu are Steaua bani de Alexe si chiar daca ar avea el nu vine niciodata la Steaua ! Dar nu stiti de ce....Am avut ocazia sa stau de vorba cu saracu taica-su cu cateva luni inainte sa moara cand nu banuia nimic ( Marius nu stie nimic) si mi-a spus un lucru (martor e un stelist), care m-a impresionat si mi-a demonstrat cat iubeste el echipa asta , asa cum e ea si prin ce trerece acum....

Iti respect parerea, dar pe ne puiul il cam ia valu. insa cred ca un Tucudean ar fi bine venit la steaua pentru binele fotbalului romanesc. Acum sper sa nu ma injuri pentru ca am vorbit strict din punct de vedere fotbalistic asa cum aveti si voi nevoie de un chiriches si bourceanu. Ca atac aveti cat de cat.

tipsy
tipsy  •  18 Decembrie 2012, 00:32
Postat de saviola2_8 pe 17 Decembrie 2012, 18:32

Doamne fereste! desi nu ma pot compara eu cu tata Puiu nu sunt de acord cu el sub nici o forma, alexe mi se pare un jucator mult sub ceea ce avem la steaua, niciodata nu mi-a placut si mi se pare un jucator supra-evaluat, tembo spre ex mi se pare ca are clasa si stofa de fotbalist, pe un jucator ca el as da bani multi, pentru unu ca el m-as zbate, pentru unu ca alexe nu! poate doar sa fii venit gratis, ceea ce este exclus, nu spun ca e un jucator mediocru dar nu mi se pare cine stie, chiar n-as vrea sa vina la steaua si nu pentru ca e dinamovist!

nu sunt de acord, insa o opinie argumentata trebuie intotdeauna respectata.

craz1est
craz1est  •  18 Decembrie 2012, 00:29
Postat de forumeer pe 17 Decembrie 2012, 18:06

Chinuitu' ala de Stoica nu intelege ca Steaua are nevoie de UN FUNDAS DREAPTA URGENT !! + un atacant de careu, ce facem, stam in Nikolic tot returul ?!?! . Nu de mijlocasi stanga(Maxim) are Steaua nevoie, ci de un fundas dreapta sau chiar doi, un atacant central si un portar. Atat.

Steaua are nevoie de alti fotbalisti decat aia care erau pe teren la "succesul" cu Stutgart. :)))

Vezi toate comentariile (53)
Comentează