FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - DINAMO 2-0

Iraklis îl vrea pe Adrian Cristea! » Prinţ de Salonic?

Adrian Cristea, Cristea, Dinamo
Adrian Cristea, Cristea, Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 24 mai 2010 00:00

Iraklis, unde mai joacă Mara şi Iacob, s-a interesat de posibilitatea achiziţionării lui Adrian Cristea. Porumboiu: "N'Doye s-ar putea întoarce la Vaslui" (video)

"Pe adresa clubului au venit mai multe oferte. De fapt, intenţii de transfer, nimic concret, încă nu s-au înaintat sume!" e reacţia şefilor dinamovişti cînd vine vorba de plecări din Ştefan cel Mare.

Zilele trecute, Iraklis Salonic, locul 9 în Grecia, s-a interesat de Adrian Cristea, mijlocaşul de 26 de ani ce va fi lăsat să plece în schimbul a cel puţin un milion de euro. "Cîinii" au mai purtat discuţii şi cu oficialii Iaşiului pentru ca aceştia să renunţe la cele 50 de procente din drepturile federative asupra "Prinţului" în schimbul unor jucători ce urmează să fie trimişi în Copou sezonul următor.

Iraklis e încîntată de românii pe care îi are în lot, Bogdan Mara şi Victoraş Iacob, şi ar mai dori un atacant şi un mijlocaş de creaţie. Pe lîngă Adrian Cristea, pe lista grecilor se mai află şi atacantul Urziceniului, Marius Bilaşco. Dinamoviştii aşteaptă o ofertă concretă şi sînt dispuşi să accepte şi un împrumut pe o sumă de bani, cu opţiune pentru un transfer definitiv.

3 goluri şi două pase decisive are Adrian Cristea în 40 de meciuri jucate la Dinamo în acest sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
legoolas
legoolas  •  24 Mai 2010, 11:06

pacat e un moldovean talentat,dar are fite si e puturos, daca avea orgoliu..ajungea la o echipa mare.. daca juca cum a jucat cu PANATINAIKOS in grecia..mereu :) era mare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează