FOTBAL  »  Superliga  »  BRAŞOV - DINAMO 2-2

Isăilă îl atacă pe Haţegan: "Sînt frustrat, e ca şi cum cineva mi-a luat mobila din casă!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 septembrie 2010 00:00

Antrenorul Braşovului, Daniel Isăilă, a atacat dur maniera de arbitraj a centralului Ovidiu Haţegan, care în opinia sa i-a dezavantajat clar pe ardeleni în partida cu Dinamo, 2-2.

"Sînt frustrat, e ca şi cînd cineva mi-ar fi luat din casă toată mobila şi toate bunurile, maniera de arbitraj a fost cel puţin ciudată. Cartonaş roşu dat uşor pentru noi, penalti inextent la Liviu Ganea, a fost tentă clară. Au fost prea multe greşeli doar într-un singur sens.

Ce să mai facem? Am jucat bine de fiecare dată pînă acum, am încercat să facem cît mai bine lucrurile, dar cînd nu se repsectă regulamentul nu mai pornim cu şanse egale. Avem 9 puncte, dar puteam să avem 13 sau 14 lejer. Dinamo are o echipă foarte bună, un atac foarte bun, dar nu poţi să spui că cineva e favorită la titlu", a spus Isăilă la Fanatik Show, pe Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
rofcbv
rofcbv  •  13 Septembrie 2010, 01:03

decat sa ne facem de ras ca voi mai bine in B...acolo nu mai reusiti nimic ca nu va mai arbitreaza hategan,nici avram,nici balaj sau astia de-ai vostri

rofcbv
rofcbv  •  13 Septembrie 2010, 00:38

pacat pentru spectacolul de pe teren care a fost stricat de hategan...ce frumos si la "obiect"a zis isaila "e ca si cum mia furat cineva mobila din casa".RESPECT!

blu25
blu25  •  13 Septembrie 2010, 00:37

PENIBILI ,,,,,,DINAMO A FOST FURATA CU O NESIMTIRE IESITA DIN COMUN ,SI TOT EI SE PLANG .........NU SUNTETI BARBATI !!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează