FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Isăilă: "Tudor trebuia să oprească meciul de la Galaţi. Nu se mai vedea mingea!"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 august 2010 00:00

Antrenorul Daniel Isăilă susţine că partida de la Galaţi trebuia oprită în minutul 70 din cauza întunericului. Stadionul Oţelului nu este dotat cu instalaţie de nocturnă.

 

"Am întîlnit la Galaţi o echipă bine organizată, agresivă de multe ori chiar peste limita regulamentului şi asta din cauza indulgenţei arbitrului, care a tolerat jocul dur al gazdelor. În schimb, noi am primit cartonaşe galbene cu uşuriţă şi am fost nevoiţi să jucăm în inferioritate numerică finalul meciului. Sîrghi trebuia eliminat pentru mai multe faulturi, iar Voicu a primit foarte uşor cartonaşul galben", a acuzat Isăilă pe site-ul oficial al clubului.

Tehnicianul consideră că "centralul" Alexandru Tudor a cîntărit diferit faulturile comise de jucătorii celor două formaţii. "Tudor nu a avut aceeaşi unitate de măsură în acordarea cartonaşelor galbene! S-au adunat mai multe greşeli de arbitraj împotriva noastră în acest start de campionat. Nu vrem decît să fim arbitraţi corect!", a continuat Isăilă.

Antrenorul "stegarilor" acuză şi faptul că meciul a continuat deşi se întunecase afară. "În minutul 70 meciul ar fi trebuit oprit pentru că nu se mai vedea mingea. Am făcut o partidă bună din punct de vedere defensiv, dar mai avem de lucru pefaza de atac, unde pierdem cu uşurinţă mingi simple. În faţa porţii nu luăm cele mai bune decizii", a spus Isăilă.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (2)
claudiano
claudiano  •  01 Septembrie 2010, 15:30

hotii hotii hotii..ce sai ceri la sobolanul de tudor trebuie scos din arbitrajul rom...huooooo rusine..

onlyone
onlyone  •  30 August 2010, 17:00

Pai mai baieti, de ce ar fi Tudor de vina ca n-a oprit meciul in min 70 din cauza intunericului??? Nu cumva sunt de vina cei care au programat meciul la o ora tarzie stiindu-se ca stadionul nu are nocturna???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează