FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - DINAMO 2-1

Îşi asumă soarta » Mulţescu se apără şi susţine echipa în faţa şefilor lui Dinamo

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 16 septembrie 2013 09:33

După cea mai bună oră de joc din acest sezon şi tot mai ameninţat, Mulţescu se apără şi susţine echipa în faţa şefilor, afirmînd că munca lui Dinamo s-a năruit la Tîrgu-Jiu ”precum un castel de nisip”


Şefii lui Dinamo n-au făcut aprecieri clare că Gigi Mulţescu este în pericol de a fi demis, dar declaraţiile de după meci ale preşedintelui Constantin Anghelache pot fi interpretate ca o ameninţare: "Nu-s mulţumit nici de joc, nici de rezultat. Echipa a jucat cît a putut. Orice tehnician îşi are susţinerea lui, de joc, de rezultate. Vom analiza şi vom vedea ce schimbări se vor impune".

Şi tehnicianul de 61 de ani se simte sub presiune: "Dacă jocul în creştere şi evoluţiile bune nu contează şi contează doar rezultatele, foarte bine, e adevărat, pe antrenori îi ţin doar rezultatele. Îmi asum vina pentru eşec, dar au fost condiţii speciale. Totul s-a dărîmat precum un castel de nisip după o oră de joc. Meritam cel puţin un punct, am luat două goluri ce puteau fi evitate în alte condiţii. Degeaba începem să ne corelăm mai bine în teren, dacă rezultatele întîrzie. Aşteptarea nu poate dura mult la un club de talia lui Dinamo. Eu zic că sîntem în creştere de formă".

3-1 a fost raportul ocaziilor mari de poartă în prima repriză în favoarea "cîinilor"

6-2 a fost raportul ocaziilor mari de poartă în partea a doua a jocului în favoarea Pandurilor

"Vreau s-o duc pe Dinamo în Champions"
Adrian Mutu are un vis, pe care speră să-l materializeze: "Vreau s-o duc pe Dinamo în Champions League. Am observat un proiect foarte bun acolo, să vedem cît mai joc la Ajaccio, apoi iau în calcul să mă întorc în Ştefan cel Mare". Gazeta de miercuri a scris despre revenirea atacantului lui Ajaccio la Dinamo, însă Anamaria Prodan, apropiata "Briliantului", a comentat: "I-am zis şi lui: "Ce să-ţi ofere Dinamo? Praful de pe tobă?!". El are salariu de un milion de euro în Franţa, nu-l văd aici cu 1.500 de euro pe lună. O să-l susţin mereu, dar o să-i fie greu în România".

"Dănciulescu e secundul meu"
În Gazeta de duminică, jucătorii şi Cornel Dinu au cerut titularizarea lui Ionel Dănciulescu, 36 de ani, rezervă neutilizată la Tîrgu-Jiu. Mulţescu a explicat situaţia: "I-am oferit postul de antrenor secund, eu l-am băgat titular la meciul cu U Cluj, 6-0, dar acum am considerat că am mai mare nevoie de el lîngă mine. Eliminarea lui Grecu mi-a schimbat planurile, dar o să văd ce va fi cu Petrolul".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (11)
cristi71
cristi71  •  16 Septembrie 2013, 16:38

Bai ziaristul lui PESTE ce tot bogati fitile dacă schimba antrenorul e mai bine.C,F,R joaca bine cu Grigoras antrenor ?In lipsa de subiecte inventam si noi ceva?Cati bani a băgat ungurele si cum joaca?

gymd
gymd  •  16 Septembrie 2013, 13:26

Anamaria Prodan, apropiata "Briliantului", a comentat: "I-am zis şi lui: "Ce să-ţi ofere Dinamo? Praful de pe tobă?!". El are salariu de un milion de euro în Franţa, nu-l văd aici cu 1.500 de euro pe lună. O să-l susţin mereu, dar o să-i fie greu în România". ................. nu lasa ca ii ofera 5telemuia pizdii bani, daca era barbasu la noi, mai zicea ea declaratia asta ?????

terminatorul2
terminatorul2  •  16 Septembrie 2013, 10:24

Lasa ca va reveniti in etapa urmatoare cu lupii galbeni.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează