FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CONCORDIA, AZI ORA 21.30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Îşi dau prime singuri! » Dinamoviştii vor să arate că sînt uniţi

Cum se automotivează jucătorii lui Dinamo
Cum se automotivează jucătorii lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2011 22:16

Apărătorii au pariuri cu atacanţii. Cei mai buni, din Liga 1, vor fi scoşi la masă, la restaurant, pe cheltuiala celorlalţi din lot. Se bagă şi antrenorul Liviu Ciobotariu.

În plin scandal cu DNA, cu arbitraje, în plină criză financiară mondială, cu bonusuri din an în Paşte, dinamoviştii au trecut la măsuri inedite. Se ţin de şotii, îşi fac cinste unul altuia! "Un fel de prime, în natură, că nu mai sînt vremurile de altădată", au comentat jucătorii.
La sfîrşitul fiecărei luni calendaristice se ia clasamentul Ligii 1 şi se fac calculele. "Dacă Dinamo are cea mai bună apărare din campionat, atacanţii fac cinste cu o masă la un restaurant ales de fundaşi. Dacă echipa are cel mai bun atac din divizie, se schimbă rolurile. Mijlocaşii ies în cîştig mereu, mănîncă orice-ar fi pe gratis!", au comentat amuzaţi cei din Ştefan cel Mare.

Mai există şi varianta a treia. Care se probează şi în prezent. "În cazul în care şi apărarea, şi atacul sînt cele mai bune din ligă, atunci Liviu Ciobotariu e bun de cinste!", au anunţat fotbaliştii. Tehnicianul a rămas că se prinde la pariul elevilor săi. În luna septembrie, va intra şi meciul de diseară, cu Concordia, fiindcă etapa a început de ieri. Aşa că săptămîna viitoare se va face decontul la restaurant. Înainte de etapa a 9-a, Dinamo are cel mai bun atac, cu 18 reuşite, şi cea mai bună defensivă, doar 5 goluri încasate, la egalitate cu Rapid.

"Îmi place expresia: «Dinamo tace şi face». Totul pe teren, la fotbal, nu prin declaraţii războinice. Campionatele se cîştigă cu echipele mici, aşa că nu avem voie să facem paşi greşiţi cu o formaţie precum Chiajna, ce va vrea să dea lovitura la noi acasă" (Srgian Luchin, fundaş Dinamo)

"Dinamo e Dinamo, vrem să jucăm fotbal, să cîştigăm meci de meci, chiar şi cu 1-0. Este bine că şi fundaşii dau gol la noi, cum e Moţi, dar trebuie să fim concentraţi la maximum şi în defensivă" ( Marius Niculae, atacant Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
zoly1978
zoly1978  •  01 Octombrie 2011, 20:17

chiar imi place fotbalistul Paun dar sincer in afara de vreo 3-4 meciuri reusite in acesti ani nu prea a aratat ca merita postul de titular(deocamdata),eu cred ca intra pe teren cu prea multa dorinta de a se impune si psihic nu da randament, ar trebui sa fie mai relaxat(asta e doar o parere de amator)altfel ar putea ajunge si el la titulatura de mare speranta care a esuat(din pacate nu mai are prea mult tip la dispozitie :( sa demonstreze contrariu

sefulescu
sefulescu  •  01 Octombrie 2011, 18:05
Postat de lupopa pe 01 Octombrie 2011, 13:47

prietene patrascu ii mijlocas defensiv si nu are cum sa ii ia locul nici in 100 de ani lui kone si munteanu , noua ne trebuie fundas stanga si mijlocas stanga ca altfel nu facem fata un campionat intreg

patrascu e stangaci deci mai bine un mijlocas defensiv pe stanga sa-l mai ajute pe diabate decat bakaj sau alexe care nu fac nimic nici in fata nici in aparare..asta era logica!

lupopa
lupopa  •  01 Octombrie 2011, 13:47
Postat de sefulescu pe 01 Octombrie 2011, 11:23

sunt dinamovist..cred ca mai sunt!!?? degeaba campania asta pro-dinamo, cu jucatori emblema care duc greul si fac diferenta, cu investitii minime dar eficiente daca nu reusim sa intram in grupele alea nenorocite din Europa League. Pai ce lot e asta cand la noi Diabate ala face gafa dupa gafa in aparare iar pe atac nu da o centrare macar in careu. Sau de ce tine Ciobotariu un jucator cu experienta lui Patrascu pe banca de rezerve cand suntem atat de vulnerabili pe flancul stang. La butoane si valize nu ne intrece nimeni..pacat

prietene patrascu ii mijlocas defensiv si nu are cum sa ii ia locul nici in 100 de ani lui kone si munteanu , noua ne trebuie fundas stanga si mijlocas stanga ca altfel nu facem fata un campionat intreg

Vezi toate comentariile (7)
Comentează