FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Îşi iau trompetist! :) Dinamo va testa un mijlocaş englez care cîntă într-o trupă

Elliot a fost lăsat liber de Leicester la 14 ani din cauza fizicului său firav +1   FOTO
Elliot a fost lăsat liber de Leicester la 14 ani din cauza fizicului său firav

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 30 iunie 2013 21:32

Dinamo va testa în cantonamentul din Anglia un mijlocaş englez, Joe Elliot, care în viaţa de zi cu zi cîntă în trupa Bad Manners.

Roş-albii continuă să surprindă pe piaţa transferurilor! Joe Elliot, 17 ani, care poate evolua pe postul de mijlocaş defensiv sau stoper, va ajunge în Ştefan cel Mare! Site-ul thisisleicestershire.co.uk. susţine că acesta va semna pe un sezon, însă şefii "cîinilor" ar vrea să-l vadă la lucru şi Gigi Mulţescu, întrucît Joe a fost în probe, la Bucureşti, în luna mai, timp de cinci zile, cînd tehnicianul de 61 de ani încă o pregătea pe Gaz Metan.

Elliot a evoluat pînă acum pentru echipele de copii şi juniori ale lui Leicester, Derby County, Coventry şi Stoke City, iar în paralel a fost trompetist în trupa Bad Manners, cu care colabora part-time în special în weekend-uri. Joe a cîntat la trompetă în ultimii 6 ani, în 2007 talentul său de muzician fiind descoperit de managerul trupei, Kevin Jackson.

Acum, pentru a-şi continua cariera, Elliot a hotărît să renunţe pentru o perioadă la pasiunea sa pentru muzică şi să se dedice în totalitate fotbalului. El va ajunge în România pe 15 iulie pentru a se alătura lotului roş-albilor, iar pentru o bună perioadă de timp va evolua pentru echipa secundă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
cosminracila
cosminracila  •  01 Iulie 2013, 14:29

Bravo CFR, ati dat 1 milion pe el, 1 milion ati luat profit zero

reddogsv
reddogsv  •  01 Iulie 2013, 12:35
Postat de gymd pe 01 Iulie 2013, 12:21

conasu_boeru :))))))) lasa ca la ei joaca Pictori ca Ilie Insomnie, Bucatari,etc :)))))))))))))

Imi place de Ilie ca dupa Mondialul din 94 a luat niste impresii....Faza cu ochelarii falsi pe le emisiuni e fost chiar haioasa!

gymd
gymd  •  01 Iulie 2013, 12:21

conasu_boeru :))))))) lasa ca la ei joaca Pictori ca Ilie Insomnie, Bucatari,etc :)))))))))))))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează