FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Își pierde locul » Un dinamovist e tras pe linie moartă după startul ratat de sezon

Articol de - Publicat vineri, 24 iulie 2015 00:00

Van Haaren n-a impresionat în primele două partide jucate în tricoul ”cîinilor” și nu va mai fi titular contra Viitorului lui Hagi

Adus ca un fotbalist care să limpezească jocul lui Dinamo la mijlocul terenului, olandezul Ricky Van Haaren n-a impresionat în cele două meciuri oficiale de pînă acum. Și nu va mai fi titular mîine, la Ovidiu, în confruntarea cu Viitorul lui Gică Hagi, chiar dacă Mircea Rednic i-a oferit șanse pînă acum. Batavul încă mai are de recuperat și din punctul de vedere al pregătirii fizice.

Cu ASA Tîrgu Mureș (0-0) a jucat în ultima jumătate de oră, după ce l-a înlocuit pe Cosmin Matei, cu CSU Craiova (1-0) a fost titular, însă schimbat la pauză, cu Vali Lazăr. Cu oltenii a colecționat un cartonaș galben. Și atît.

Înainte, contra elevilor lui Vasile Miriuță, a avut o prestație ștearsă, s-a evidențiat doar cu un șut ce s-a dus peste tribună. Tocmai de aceea, Basarab Panduru, specialistul DolceSport, l-a taxat pe mijlocașul de 24 de ani: "Îţi trebuie forţă multă, e greu al naibii să dai în Mureş direct peste tribună! A dat sănătos în ea, cît ai acolo, 25 de metri şi cît e tribuna, cam 15-20 de metri. S-a dus, a dat vreo 70-80 de metri în ea".

1 golîn 21 de meciuri a marcat Van Haaren pentru Dordrecht în sezonul precedent

400.000 €este cota olandezului, conform transfermarkt.de

Cadouri pentru copii

Directorul sportiv al dinamoviștilor, Ionel Dănciulescu (foto), a vizitat ieri Institutul Clinic din Fundeni în cadrul acțiunii "Ne pasă de oameni". Oficialul roș-albilor a împărțit diverse cadouri puștilor internați în spital, stînd apoi de vorbă cu cîțiva dintre aceștia.

Filip este OK

Steliano Filip a participat la antrenamentele echipei după lovitura ce l-a trimis la spital, vinerea trecută. Fotbalistul poate fi luat în calcule de către Rednic pentru meciul cu Viitorul. Filip intră în concurență cu Fai pe banda stîngă.

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (44)
babahuda
babahuda  •  24 Iulie 2015, 15:10
Postat de zidane92 pe 24 Iulie 2015, 12:33

Are 1,63 si fiti atenti ca da gol cu capul :https://www.youtube.com/watch?v=sFGJmFrNVq4

https://fr.wikipedia.org/wiki/Ladislas_Douniama

babahuda
babahuda  •  24 Iulie 2015, 15:07
Postat de zidane92 pe 24 Iulie 2015, 12:30

1,54? sigur ai copiat de la fotbal poate ai luat de la gimnastica? :)))))))

esti mai prost decat indreptarul limbii (cratima verticala )stii dece e pusa pe verticala si nu pe oriozxontala sa nu ametesti cand o folosesti ..tu nu vezi ca luat copy paste ..dar ce sa cer la un *** se:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bibanu.fcdb
bibanu.fcdb  •  24 Iulie 2015, 14:07

sa incaltat invers si de aia joaca in halu asta acest zburator olandez.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează