FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - RAPID, LUNI, 20:30, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Italianul Novellino a acceptat să preia trupa din Giuleşti la vară

Walter Novellino, Novellino, Rapid
Walter Novellino, Novellino, Rapid

Articol de , - Publicat duminica, 21 martie 2010 00:00

Italianul s-a înţeles cu giuleştenii să preia echipa la vară, dar Copos insistă ca el să vină în Giuleşti încă de acum

La două săptămîni de cînd a asistat în Giuleşti la Rapid - Poli Timişoara (1-0), Walter Novellino a fost convins de managerul sportiv Renzo Rossi să semneze cu alb-vişiniii. Surse din cadrul clubului susţin că oficialii din Grant au acordul verbal al fostului antrenor de la Sampdoria şi Torino, acesta urmînd să fie instalat la finalul campionatului.

Totuşi, George Copos încearcă în aceste zile o mutare în regim de urgenţă. El i-a transmis italianului că-l vrea încă de acum la echipă: "Vino să mai salvezi ce se mai poate salva. În plus, dacă te-apuci acum de treabă vei avea suficient timp să te familiarizezi cu lotul pînă la startul următorului sezon". Novellino nu prea agreează însă ideea. "Dacă echipa va rata obiectivul din cauza a ceea ce a făcut altul pînă acum, toate se vor sparge în capul meu! Nu vreau să-mi risc reputaţia astfel" a fost răspunsul italianului. Rapidiştii nu s-au împăcat cu refuzul şi continuă să insiste pe lîngă tehnician în speranţa unui răspuns afirmativ.

Novellino (56 de ani) e liber de contract după ce a fost îndepărtat în octombrie de la Reggina, din Serie B.

Marius nu poate un meci întreg
Accidentat cu o zi înaintea meciului cu Astra, stoperul Marius Constantin a ratat duelul cu ploieştenii şi e în pericol să nu joace nici la Vaslui. El a acuzat probleme în zona unde a mai suferit în trecut o leziune musculară, iar antrenorii au preferat să nu rişte. Giuleştenii se tem că Marius oricum nu va putea să ducă 90 de minute.

"Ar fi de Caragiale să joace Varga şi Bălan"
Adrian Porumboiu spune că Vasluiul nu ar depune memoriu dacă giuleştenii i-ar folosi în meciul de luni pe Varga şi pe Bălan, cu o condiţie: "Dacă domnul Iancu îşi retrage plîngerea pentru dreptul de joc al celor doi mijlocaşi, nu vom contesta nici noi. Dar să nu ni se spună că nu au avut voie cu Timişoara şi cu noi pot să joace, că asta ar fi de Caragiale!".

Rapid. Andrei Creţu (21 de ani), atacantul pe care Copos a refuzat să dea 7.000 de euro în pauza de iarnă pentru a-l păstra în Giuleşti, a marcat deja trei goluri în retur pentru liderul seriei C2, ASC Berceni, ajungînd la cota 20 în acest sezon.

FC Vaslui.
Biletele pentru meciul de luni s-au pus de ieri în vînzare. Acestea au următoarele preţuri: 5 lei - peluze, 10 lei - tribuna I sectoarele A şi D, 20 lei - tribuna I sectoarele C şi D, 30 lei - tribuna 0.

FC Vaslui. "Rapid e o formaţie puternică, însă Vaslui nu mai este demult buturuga mică. Cu o victorie în faţa giuleştenilor ne putem gîndi şi la titlu", crede fundaşul central Paul Papp. (Cristi Lapa)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
spivak
spivak  •  21 Martie 2010, 10:22

De la cate echipe a fost dat afara Novellino?

 •  21 Martie 2010, 09:59

d-le Copos,invata dela Fecali, ia-ti trei antrenori.Unulpt. rapid si incavreo doi pt.alteechipe, (gen dorinel Munteanu la Otelul si Lacatus la Vaslui),si asa ai 12 puncte garantate in fiecare campionat.Mai pastreaza niste sute de mii pt.incarcat valize si poti spera la titlu

 •  21 Martie 2010, 09:25

sunt doua variante:ori copos e tampit rau si chiar il aduce pe "somerul" asta important,ori redactorii de la gazeta trebuie sa ocupe spatiile libere cu idiotenii umflate sau inventate.Eu pledez pentru grigoras sau sumudica.Forta Rapid,forta Rapid!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează