FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI

Iulian Aposol s-a căsătorit astăzi la Galaţi: "Acum sînt împlinit!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iunie 2009 00:00

Săptămînă plină de împliniri pentru mijlocaşul Unirii Urziceni şi al echipei naţionale, Iulian Apostol. După ce miercuri a îmbrăcat tricoul de campion, astăzi a ales costumul de mire. Înconjuraţi de prieteni şi rude, Iulian şi Diana au spus "Da" în faţa ofiţerului Stării Civile, ceremonia avînd loc printre trandafirii Grădinii Botanice din Galaţi.

"Acum sînt împlinit. Miercuri titlul de campion, acum cel mai important, cel de soţ, pentru că viaţa personală este mai presus decît cea profesională. Un an mai plin de bucurii nu se poate, ţinînd cont şi de debutul în echipa naţională", a spus Iulian Apostol.

Scurt şi modest, rugînd jurnaliştii să nu insiste: "vă rog mult, cît mai puţină mediatizare, am apărut deja foarte mult în prim-plan în ultima vreme, nu e prea corect faţă de colegi să ies atâî de mult în faţă".

Mireasa s-a acomodat imediat cu noua postură, recomandându-se fără ezitare: Diana Apostol. "Sîtem de trei ani împreună, am avut timp să mă acomodez cu viaţa plină de emoţii şi sacrificii alături de un fotbalist. Fericirea din această săptămînă este imposibil de mărturisit în cuvinte"

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (3)
lucian1989
lucian1989  •  15 Iunie 2009, 14:54

casa de piatra

 •  15 Iunie 2009, 00:37

multa fericire,casa de piatra si tot ce va doriti.o veche vecina din mazepa2.

 •  14 Iunie 2009, 22:54

multa fericire si succes in continuare si pe plan sportiv

Vezi toate comentariile (3)
Comentează