FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Iulică, fără frică! » Apostol s-a integrat fără probleme în vestiarul giuleştenilor

Preparatorul fizic Diego Longo și Marian Rada au fost
Preparatorul fizic Diego Longo și Marian Rada au fost "certați" de Apostol la antrenamente

Articol de , - Publicat marti, 05 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 04 iulie 2011 21:06

Dintre toate achiziţiile din această vară, Apostol s-a integrat cel mai repede în Giuleşti, devenind unul dintre liderii vestiarului.

Cu toate că în Ghencea a stat doar trei luni, nereuşind să se acomodeze, Iulian Apostol (30 de ani) s-a integrat perfect în atmosfera rapidistă. Dintre cei 8 jucători sosiţi în vara asta, mijlocaşul central pare că s-a impus cel mai repede printre alb-vişinii.

Se comportă ca şi cînd ar fi unul dintre veteranii lotului, glumind cu toată lumea, inclusiv cu cei din staff-ul tehnic. Iulică vorbeşte cu toată lumea de la echipă, de la cel mai tînăr fotbalist din lot şi pînă la cel mai în vîrstă.

În cantonamentul din Austria, fotbalistul a impresionat prin tupeul său! La antrenamentele fizice, pe cînd jucătorii aveau de alergat, suspectîndu-l pe Marian Rada că nu e sincer cînd le spune ce timp au scos, i-a cerut acestuia cronometrul pentru a se convinge şi l-a păstrat la următoarea serie de exerciţii. De asemenea, Apostol e şi unul dintre responsabili cu buna dispoziţie, însă ştie şi cînd să-şi ţină gura. Chiar dacă glumeşte la antrenamente, acesta n-a exagerat pînă acum şi nu l-a enervat pe Răzvan Lucescu.

Una dintre cele mai gustate glume ale lui Iulică a fost pe aeroportul din Munchen, la revenirea în ţară. Mijlocaşul i-a băgat la "check-in" geanta secundului Cristi Petre, fără ca acesta să ştie. Pînă la revenirea în ţară, ajutorul lui Răzvan a crezut că bagajul fie i-a fost furat la aeroport, fie l-a uitat în autocarul închiriat. Abia la Bucureşti a aflat că totul a fost o farsă. Petre nu s-a supărat: "Mă gîndeam eu că vreunul dintre voi mi-a făcut-o".

Totuşi, Pancu l-a admonestat puţin pe fostul ialomiţean: "Iulică, tu eşti nou aici şi nu ştii, dar vezi că nea Cristi are probleme cu inima! Data viitoare alege pe altcineva". Secundul Rapidului a suferit un infarct miocardic acut în 2009, la un antrenament al lui FC Braşov, unde lucra tot alături de Lucescu jr.

"La Steaua am ajuns forţat de împrejurări şi am plecat pentru că aşa am vrut eu, nu pentru că nu m-aş fi acomodat. Consider că nici n-am trecut pe acolo. La Rapid e o atmosferă foarte bună" (Iulian Apostol, mijlocaş Rapid)

140.000 de euro e salariul anual al lui Apostol la Rapid

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
sergiu_roman
sergiu_roman  •  05 Iulie 2011, 13:16
Postat de vladutz13 pe 05 Iulie 2011, 01:50

O fi atmosfera buna la ehipa.... sa vedem dupa ce incepe campionatul si incepe Copos sa puna presiune. Iar daca o sa mearga pe teren cum a facut-o prin Ghencea, nici suporterii nu o sa fie blanzi cu el!! Apostol asta e un jucator total blazat.... totusi calitati are.

Nu vezi ca a zis omul raspicat ca nu a vrut sa joace pt. Steaua ? L-a ajutat pe patronul lui sa-i traga teapa oierului si atât !

tatyfery1
tatyfery1  •  05 Iulie 2011, 09:42

Sa-l vedem pe teren la jocurile tari acolo vedem cat de bine s-a integrat! FORZA RAPID!

ockilaaa
ockilaaa  •  05 Iulie 2011, 09:19
Postat de ciupi0812 pe 05 Iulie 2011, 05:44

o fi el "unul din liderii vestiarului", dar "joaca" nu se desfasoara intre patru pereti, ci pe iarba (in fine, acolo unde ea exista cu adevarat!). acolo sa-l vedem, nu?

corect ... spre binele lui sa speram ca evolutiile bune vor fi la inceput altfel sta mai putin ca`n ghencea.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează