FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Iuliu Mureşan: "Nu-l vrem pe Piţurcă!"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 august 2010 00:00

Iuliu Mureşan, preşedintele formaţiei CFR Cluj, a declarat că nu se pune problema schimbării antrenorului campioanei.

 

"Nu-l vrem pe Piţurcă. Nu ne gîndim să schimbăm antrenorul. Va trebui să ne revenim, pentru că nu dorim să ne îndepărtăm de obiectivul normal pe care îl avem, adică titlul. Acum sîntem la cinci puncte de Dinamo, nu vrem să ajungem la opt-nouă puncte", a declarat Mureşan.

"Am avut o discuţie particulară cu Teo Crăciunescu în care i-am explicat că au existat două greşeli grave care au influenţat mersul jocului. El mi-a spus că aşa a văzut el fazele. Nu a fost rea credinţă, dar a greşit. Comisia va fi cea care decide. Probabil nu va fi scos din arbitraj, dar ar trebui să primească o pedeapsă", a adăugat Mureşan.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (11)
qwerty007
qwerty007  •  17 August 2010, 14:52

Ai facut pace cu Craciunescu,rusine,nu ai verticalitate Muresane ! Cu ce te-a speriat Cracanelu de te schimbi in declaratii de la o zi la alta?

hermesvenus
hermesvenus  •  17 August 2010, 14:37

Cred ca ar trebui sa pregatim meciul cu Sportul, nu sa ne dam cu parerea despre cava ce nu mai poate fi schimbat

nitoimihairomeo
nitoimihairomeo  •  17 August 2010, 13:54

nu-l da ma afara ca este printre cei mai buni , dar iobagul lui Arpi ii arata pisica lui Mandorlini ca la KVSC nu ex expresia asta si pe deasupra ei nu sunt slugarnici ca muresel al nostru iobag roman din tata in fiu. Asta este tot un fel de cioban mioritic gen argaseala al lui jiji.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează