FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO

Iuliu Mureşan sugerează un aranjament în Derby de România: ”Steaua are victorie sigură cu Dinamo!”

Articol de - Publicat marti, 17 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 aprilie 2012 23:53

Preşedintele lui CFR a spus: "Roş-albii nu-i vor încurca pe rivalii lor, sînt convins”. Replica lui Becali: Clujul a pregătit o "valiză" cu un milion de euro, bonus pentru ”cîini”


CFR urmează să joace şi cu Dinamo, şi cu Steaua, iar rivalele tradiţionale din Liga 1 mai au programată şi partida directă dintre ele. Duelurile finalului de campionat încins îi fac pe conducătorii cluburilor să arunce unii în alţii cu acuze şi să bănuiască înţelegeri ascunse.

Iuliu Mureşan vede o alianţă teoretic imposibilă: "Eu sînt convins că Steaua o va bate pe Dinamo. Nu vreau să presupun nimic şi nici să fac mai multe comentarii despre subiect".

Becali crede că doar el a ajuns să fie acuzat pentru premierea altor echipe, deşi toţi apelează la procedeul acesta: "Probabil că Dinamo va juca împotriva noastră pe cîte 50.000 de euro de jucător. Cred că, în total, Clujul le va da «cîinilor» cam un milion de euro. Dar premierea e premiere, nu e mită! Mie nu mi-e frică să vorbesc despre asta". "El e singurul din România care umblă cu valize!", i-a răspuns Mureşan la DigiSport.

Pe lîngă disputa cu Mureşan, legată de derby-urile sfîrşitului de sezon, Becali l-a jignit pe Paszkany: "Şi-a lăsat nevasta pentru o dansatoare din bar! Eu sînt europarlamentar, pe cînd el nici nu există. Eu fac rating la TV!".

"E diferenţă mare între mine şi Paszkany. Eu n-aş mitui niciodată un arbitru ca să ajute echipa mea! Eu nu cumpăr meciuri, el da! El e hoţ!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Eu nici nu mă gîndesc că Dinamo ar putea-o încurca pe Steaua în Ghencea. De ce? Aşa cred eu, e o presupunere"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  18 Aprilie 2012, 13:56
Postat de haideusicfr pe 17 Aprilie 2012, 13:44

Te pomenesti ca succesele CFR-ului au fost * aranjate* de la Cluj.Si voi trageti sforile acolo pe malul Dambovitei. Va roade invidia ma asta e ! Mai o bricheta ,o valiza ....

Aici ai dreptate ! Nu la cluj au fost aranjate "succesurile" cfr-ului, ci la ....Bucuresti ! Bravo , esti perspicace ! Mai greu, dar e de inteles la voi !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  18 Aprilie 2012, 13:51
Postat de lp64 pe 17 Aprilie 2012, 18:45

Porcul acesta de Muresan chir s-a timpit de tot? Pai cum, sa-i plateasca Steaua pe Dinamo ca sa ia campionatul? Daca nu mai judeca, asa cum se pare, macar sa-si tina ineptiile pentru sine! Si pentru provincialii frustrati, nici macar "miticii" (oare unde se pune accentul?) n-au trait in orase de provincie. De ce? Sa-l intrebe pe "parintele" lor!

Interesant aspectul cu...."miticii" !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  18 Aprilie 2012, 13:49

Astia de la Cluj s-au ticnit de tot ! Asa tampenie nu am mai auzit, adica cum ... sa dea punctele Stelei, pentru ce ? Daca Dinamo era pe locul 10 intelegeam intr-un fel aberatia lui Muresan, desi cred ca nu e posibil asa ceva niciodata , dar Dinamo e pe.... 2 !!! Ei bine matahala asta cu halat de felcer, crede el ca baga zazanie si creaza presiune, ca asta stiu sa faca ei cel mai bine, au invatat de la fratii lor de aceeasi culoare si de la cei ce fac gaz din balega !

Vezi toate comentariile (39)
Comentează