FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA L-A CURTAT, ALANIA L-A LUAT

Ivan Ivanov s-a transferat în Rusia

Articol de - Publicat vineri, 26 februarie 2010 00:00

Fundaşul bulgar oferit echipei lui Stoichiţă în această iarnă a plecat pînă la urmă de la ŢSKA Sofia. Ioan Andone a scăpat de jucătorul problemă, despre care s-a scris că e beţiv şi ar avea înclinaţii spre bărbaţi.


Ivan Ivanov s-a dus în Rusia, la Alania Vladikavkaz, fosta echipă antrenată de Mircea Rednic. Formaţia rusă l-a luat o dată cu Ivanov la pachet şi pe Ivan Stoianov, alt internaţional bulgar de la ŢSKA Sofia.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
 •  26 Februarie 2010, 19:20

un articol foarte slab, marca daniel scorpie, in care nu se precizeaza un element esential in cazul unui transfer si anume suma platita in schimbul jucatorilor...din ce am auzit (nefiind jurnalist sportiv), pe ivanov s au platit 3 milioane de $, deci va dati seama care erau sansele sa vina la steaua.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează