FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ivanovski în Kazahstan, Duarte la ruşi » Cum a ratat Copos doi jucători într-o săptămînă

Pe transfermarkt.de, Ivanovski are o cotă de 600.000 de euro, comparabilă cu a lui Pancu (550.000 euro)
Pe transfermarkt.de, Ivanovski are o cotă de 600.000 de euro, comparabilă cu a lui Pancu (550.000 euro)

Articol de - Publicat miercuri, 20 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 19 iunie 2012 19:05

În doar o săptămînă, Copos a "reuşit" să rateze transferul golgeterului macedonean şi prelungirea contractului cu fundaşul portughez.

George Copos oferă unele dintre cele mai mari salarii din Liga 1, dar încearcă să facă economii cînd vine vorba de sume de transfer, bani la semnătură şi comisioane. Pînă acum, în Grant au ajuns Abrudan, Milisavljevici şi Renan Silva, toţi trei venind gratis. Strategia nu se va schimba nici în continuare, însă economia pe care patronul încearcă să o facă în acest mod a afectat deja lotul lui Sabău.

Driblează impresari
Deşi avea bagajele făcute pentru Bucureşti, golgeterul din Macedonia, Filip Ivanovski (27 de ani), nu va mai ajunge în Giuleşti. Acesta îi fusese propus lui Copos de un impresar român, dar boss-ul din Grant a încercat să-l transfere pe atacant fără a-i achita comisionul agentului! Finanţatorul alb-vişiniu a luat legătura direct cu impresarul lui Ivanovski de la Skopje, iar acesta l-a dat de gol românului. Credibilitatea lui Copos a scăzut, iar cei doi agenţi au decis să-l ducă pe macedonean în Kazahstan.

Aşteaptă bani
Cu toate că patronul din Giuleşti a dat asigurări că Rui Duarte va ajunge în cantonamentul din Austria, lusitanul e în prezent mai aproape de o formaţie din Rusia. Chiar şi aşa, portughezul încă mai vrea să continue în tricoul vişiniu, dar mingea e la Copos.

Înainte de a pleca în vacanţă, Copos şi Duarte s-au înţeles pentru un nou contract pe doi ani de zile, fotbalistul acceptînd ca prima de instalare să-i fie achitată în două tranşe: 100.000 de euro în vara asta şi restul la finalul sezonului viitor. Propunerea jucătorului l-a încîntat pe Copos, apoi acesta a uitat să-i vireze banii.

"Am contractul acasă, lipseşte doar semnătura mea pe el. Îl parafez imediat ce domnul Copos îmi virează banii. Soţia doreşte să rămînem în România, dar poate că Rapidul nu mă mai vrea" (Rui Duarte, fundaş Rapid)

24 de goluri a marcat Ivanovski în cele 32 de partide jucate pentru Vardar Skopje în sezonul trecut

100 de mii de euro l-ar fi costat pe Copos transferul lui Ivanovski. Macedoneanul ar fi dorit şi un salariu anual de 200.000 de euro

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

"Am valoare de Rapid"
Wallace da Silva (23 de ani), fotbalist ce aparţine lui Girom Albota, formaţie din Liga a 3-a, a plecat în cantonamentul din Austria cu Rapidul. Stoperul brazilian se află în probe, însă e încrezător că va fi oprit de Sabău. "Mă simt foarte bine la această echipă. Atmosfera e foar­te frumoasă. Deocamdată nu am sem­nat nimic, dar am vorbit cu antrenorul şi mi-a spus că mă vrea la echipă. E un pas mare în cariera mea şi vreau să profit. Consider că am valoare să joc în Giuleşti", a spus Wallace. Sud-americanul costă 50.000 de euro.

"Renan? Un talent!"
Dan Alexa a rămas impresionat de brazilianul Renan Silva, deşi pînă acum au efectuat doar două antrenamente împreună. "E un talent, sper să se acomodeze cît mai repede pentru că avem nevoie de jucători de acest gen. Bineînţeles că avem şi noi «brazilienii» noştri, Grigorie, Herea şi, normal, Alexa. Glumesc! Eu nu intru în categoria asta", a spus mijlocaşul.

L-a iertat pe Răzvan
George Copos refuză să dezvăluie modul în care s-a despărţit de Răzvan Lucescu, dar surse autorizate au mărturisit pentru gsp.ro că patronul din Grant, la intervenţia lui Mircea Lucescu, l-a iertat pe Lucescu junior de plata a 500.000 de euro, aşa cum prevedea contractul dintre cele două părţi. "Se ştie respectul pe care îl port familiei Lucescu şi de aceea aş dori să nu spun nimic referitor la acordul pe care l-am avut cu Răzvan. Totuşi, am făcut eforturi şi am cheltuit peste 12 milioane de euro pentru că am crezut în proiectul lui, dar asta e viaţa", a spus Copos

Inbox
- Constantin Zotta a recunoscut interesul alb-vişiniilor pentru Victor Astafei, atacantul de la Tîrgu Mureş, chiar dacă a evitat să-i dea numele: "Am vrut să luăm un jucător de la o echipă retrogradată, dar preţul a fost de 3 milioane de euro. Noi am fi oferit 500.000 de euro, maximum un milion".
- Giuleştenii vor disputa mîine prima partidă de pregătire din această vară. Adversari le vor fi austriecii de la FC Pasching, o formaţie din liga a 3-a. Partida e programată la ora 20:00 şi va fi transmisă în direct de Transilvania Look şi liveTEXT pe GSP.ro.
- Nici Sabău nu vrea să se bazeze pe Iulian Apostol. Mijlocaşul n-a făcut deplasarea în Austria şi are hîrtie că poate semna gratis cu orice formaţie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  20 Iunie 2012, 23:44

Vad ca nimeni de-aici n-a observat ca jucatorul acela de 3 mil de la Tg.Mures nuera Astafei,ci Bumba! In alta ordine de idei,presimt un sezon dezastruos pentru Rapid...nu-mi convine,dar asta e!Nu se doreste performanta!

spivak
spivak  •  20 Iunie 2012, 10:32

Ivanovski, alt străin mediocru şi fanat care cere 200.000 pe an ca să dea 5 goluri. Măcar Răduţă marca tot atâta pentru 10.000 de euro...

djdiu
djdiu  •  20 Iunie 2012, 09:53
Postat de kiddu90 pe 20 Iunie 2012, 09:31

Nu zic că Becali nu e prost, că mugeşte a prostie. Dar cât Copos e la echipă voi nu veţi mai câştiga titlul. Şi ştii de ce? Pentru că el nu vrea să dea primele de titlu care sunt măricele, iar în buzunarul lui ar intra destul de puţin. Lui îi convine ca Rapidul să se menţină undeva la locurile 3-5 şi joacă teatru cu voi zi de zi.

nici steaua nu ia titlul :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează