FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA, 25 IULIE, ORA 18:00, DIGISPORT, LIVETEXT GSP.RO

Jandarmii din Alba Iulia se pregătesc pentru partida "U" Cluj - Steaua

u cluj, steaua, cetate, alba iulia
u cluj, steaua, cetate, alba iulia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iulie 2010 00:00

Oficialii Universităţii Cluj s-au întâlnit cu autorităţile din Alba Iulia pentru a pregăti debutul “Şepcilor roşii” în această ediţie a Ligii I, contra Stelei, partidă care va avea loc duminică, 25 iulie, de la ora 18:00, a scris cotidianul Ziua de Cluj.

în lipsa unei arene omologate în Cluj-Napoca, “U” va disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul “Victoria-Cetate” din Alba Iulia
.

Arena inaugurată în 1982 aparţine municipalităţii şi are o capacitate de 18.000 de locuri, dintre care 7.000 pe scaune, acesta din urmă fiind şi numărul maxim de spectatori ce vor fi admişi în stadion la meciurile Universităţii.

“A fost o discuţie de principiu, la Alba Iulia, cu toţi factorii de răspundere, jandarmi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, pompieri, privind problemele organizatorice, noi fiind club gazdă”, a declarat preşedintele clubului universitar, Cristian Barabancea.

“A fost o întâlnire neoficială, reprezentanţii noştri le-au transmis celor de la «U» Cluj care sunt cerinţele noastre. Iniţial, s-a vorbit de o întâlnire şi cu suporterii clujeni, pentru data de 15 iulie”,
a precizat căpitanul Cosmin Jurcovăţ, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
u_cluj.
u_cluj.  •  15 Iulie 2010, 13:15

Am omis un raspuns . La meciul cu Steaua,Rapid,Dinamo vin ! La Sportul nu stiu,da cred ca si acolo . Si cea mai departata deplasare e la Galati,vom vedea ...

u_cluj.
u_cluj.  •  15 Iulie 2010, 13:14

nu conteaza distanta . Conteaza banii pe care ii am in momentul in care avem deplasarea . La otopeni nu am avut bani sa ma duc si la pitesti,nu stiu daca stii,dar trebuia sa mergem cu un autocar si nu ne-am mai dus cu autocaru ci s-au dus cu masinile si cateva persoane cu trenu . Eu nu mi-am gasit loc in masina . Dar hai sa nu ne mai certam.Stii prea bine ce o fost la arad,nu mai vorbii pe net chestii de acelea.Mersi !

u_cluj.
u_cluj.  •  14 Iulie 2010, 22:55

Fanii ca mine merg la fiecare deplasare.Sezonul trecut am ratat 2 deplasari ! La pitesti si la otopeni ! Daca ai fost la meci la arad,stii de unde a inceput scandalul mai serios,ianfara de tortele aruncate spre ei din tur ! Taci si fa ! NU vorbii si nu face ! In rest SPER ca iubim aceeasi echipa! Haide U .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează