FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA, ORA 20:00, DIGISPORT

Jandarmii sînt în alertă pentru meciul Vaslui - Steaua

Articol de - Publicat duminica, 09 mai 2010 00:00

Meciul dintre FC Vaslui şi Steaua este considerat de reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui ca avînd un grad de risc ridicat, mai ales că şi-au anunţat prezenţa la joc un număr impresionant de susţinători ai echipei roş-albastre.

 

Astfel, 150 de jandarmi, sprijiniţi de colegii de la Gruparea Mobilă Bacău, vor asigura ordinea publică înainte şi după partidă, pentru a preîntămpina eventualele incidente dintre suporterii celor două formaţii.

Partida este caracterizată ca avînd un grad de risc ridicat, din partea echipei oaspete anunţîndu-şi prezenţa un număr mare de suporteri, care vor sosi în oraş atît cu mijloace auto, cît şi cu transportul feroviar, sectorul rezervat suporterilor echipei vizitatoare fiind cel de culoare galbenă, situat lîngă poarta de acces nr. 4, al Peluzei Sud”, a declarat Lucian Modoranu, purtătorul de cuvînt al IJJ Vaslui.

Jandarmii reamintesc spectatorilor că sînt obligaţi să respecte cu stricteţe măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasar către locul de desfăşurare a partidei, în apropierea şi în interiorul bazei sportive, iar la solicitarea forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, spectatorii au obligaţia de a prezenta documentele de acces şi, după caz, actele de identitate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  10 Mai 2010, 15:31

steaua ia bataie ,chiar daca nu ii avem pe costly,wesley,samartean.pacat

 •  10 Mai 2010, 15:28

ii batem si la propri si la figurat pe stelisti muie steaua

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close