FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - GLORIA BISTRIŢA 2-2

Jean Pădureanu: "Un personaj de pe banca Timişoarei m-a înjurat tot meciul! Nu înţeleg ce caută acolo"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2010 00:00

Preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, se declară mulţumit de remiza reuşită de ardelenni pe terenul Politehnicii şi spune că o persoană din staff-ul bănăţenilor l-a înjurat pe toată durata partidei.

"Avînd în vedere ce înseamnă Timişoara în fotbalul românesc, sînt împăcat cu rezultatul. Sînt nemulţumit de faptul că am fost înjurat în permanenţă de un om de pe banca adversă, un personaj care nu înţeleg ce caută acolo.

Nu vreau să spun dacă este Daniel Stanciu, puteţi să ghiciţi şi voi. Nu înţeleg de ce Poli apelează la oameni care nu sînt din Timişoara", a spus Jean Pădureanu.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (10)
andrei00001
andrei00001  •  25 Iulie 2010, 16:51

Tataie, suna bre la militie, nu te lasa!!!

bunicu
bunicu  •  25 Iulie 2010, 07:03

Ce lord a trecut vremea lordului a fost revolutie si s-a destramat cooperativele.Rusine cu asa lord mincinos.La injurat? de ce oare? Iancu nu sta pe banca Mosul asta ce cauta.Sa termine odata cu vrajeala ca nu mai tine.

benny_hill
benny_hill  •  25 Iulie 2010, 00:23

jonydeep90@ dupa cum scrii se vede ca tare rau nu ti-a placut....scoala !!...ai facut-o la...fara frecventa !!!...iar dupa gandire se vede ca esti la fel de colorat ca si...cioaba !!!...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează