FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - TEREK 0-2

Jelev, Toja, Bicfalvi şi Tătăruşanu au fost DESFIINŢAŢI de Stoichiţă: "Jucaţi ca nişte pisici!" :X

Eric Bicfalvi, Bicfalvi, Steaua
Eric Bicfalvi, Bicfalvi, Steaua

Articol de , - Publicat miercuri, 10 februarie 2010 00:00

Tehnicianul a fost extrem de supărat pe evoluţia jucătorilor săi, pe care i-a certat în permanenţă
Vezi rezumatul meciului Steaua - Terek 0-2  (video)

Primele 45 de minute l-au găsit pe Stoichiţă într-o stare de maximă nervozitate. Greşelile unora dintre elevii săi, dar şi nerespectarea sarcinilor pe care le-a dat înainte de joc, în vestiar, l-au scos din minţi pe "Lippi". Acesta nu s-a ferit să-i facă praf pe 3 dintre elevii săi, reproşîndu-le modul în care evoluează. Numele lor: Jelev, Bicfalvi şi Toja.

JELEV
"Tu joci ca la ţară!"
Primul luat în colimator a fost chiar unul dintre cei transferaţi în această iarnă, bulgarul Jelev. O degajare aiurea a acestuia l-a făcut pe Stoichiţă să explodeze. "Bă, ce joci tu acum se joacă la ţară! Tu auzi? Ca la ţară joci! Nu o mai bubui, încearcă să joci simplu, cu latul. De ce ţi-e aşa frică?", a urlat Stoichiţă.

BICFALVI
"Mocofanule, de ce faci fault în teren?"

Următorul client a fost Bicfalvi. "Mocofanule, tu nu vezi că şi pe tine, şi pe Toja vă prinde jocul prea în faţă? Nu v-aţi trezit încă?", a spus Stoichiţă. După ce Bicfalvi a făcut penalty, antrenorul a izbucnit: "În careu la ei n-ai fost în stare să pui bine piciorul, dar aici faci 11 metri, că îţi place ţie să faci meciurile mai interesante".

TOJA
"Joci ce vrei tu, nu ce îţi cer eu!"

În fine, columbianul a fost pus la zid şi el: "Băi băiatule, dacă nu stai în teren unde ţi-am zis eu, vii aici lîngă mine pe bancă! Tu nu vezi că ăştia joacă în spatele tău şi al lui Bicfalvi? Jucaţi ce vă spun eu, nu ce vreţi voi!".

TOATĂ ECHIPA
"Pisicilor, jucaţi în vîrful degetelor!"

După ce şi-a aruncat şapca pe jos văzînd ce gol a luat Tătăruşanu, Stoichiţă a ră-bufnit la adresa întregii echipe spre finalul meciului. "Sînteţi nişte pisici! Călcaţi pe teren exact ca ele, în vîrful degetelor, nu cumva să călcaţi apăsat. Nişte pisici, asta aţi fost în seara asta!" a fost ultimul urlet al antenorului.

"Acest Parpas îmi aminteşte de Cordoba, de la Inter Milano, dar numai la fizic seamănă cu columbianul!"
Ilie Dumitrescu, fost atacant Steaua

"Voi n-aveţi nici o vină, mă. Prost e ăla care vă bagă în teren pe unii dintre voi, adică eu"
Mihai Stoichiţă, către elevii săi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
forumer
forumer  •  10 Februarie 2010, 17:32

Poate sunt eu nebun, dar Jelev ?!? Si daca joaca cu degajari ce ? Si Puyol(si nu, nu il compar pe Jelev cu Puyol) joaca cu degajari! E cel mai bun fundas central de la Steaua, cum sa-l certe pe Jelev si sa nu-i zica nimic lui Baciu?

gandrei
gandrei  •  10 Februarie 2010, 15:52
Postat de pe 10 Februarie 2010, 09:44

Sa luam exemple. Vi s-a intamplat la un examen sa nu intoarceti foaia si sa aveti subiecte si pe verso ? Daca da, s-a intamplat o data in viata ! Ati fost prinsi de parinti uitandu-va la filme p0rn0 fara voia lor ? S-a intamplat o singura data ! V-ati spart capul pe gheata ? Este un eveniment unic in viata voastra. Nu ati stiut cum sa sarutati prima iubita ? A fost doar o data ! Sa ne bucuram pt Tatarusanu ca greseste. O greseala de un "tip" se face o data in viata !

o greseala de un tip facuta a doua oara e coincidenta

 •  10 Februarie 2010, 13:06

N-a inteles nimeni umorul fin al lui stoichita..."PROST E ALA CARE VA BAGA IN TEREN" -adica, CIOBANUL SEF...BERBECALI...Doar el il vrea pe Toja capitan la STEAUA (Ce gluma sinistra!)...ciobanul il vede pe epava de Bicfalvi mare jucator...De Baciu, saracul, ce sa mai comentez?...V-ati prins? INTELIGENT STOICHITA ASTA, CAND VREA!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează