FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - PETROLUL 0-2

Jerry Gane se teme: "Ştiu că în Oltenia e greu să ai răbdare cu antrenorii" » Antrenorul lui CS U Craiova anunţă noi transferuri

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 24 august 2014 23:24

Antrenorul celor de la CS U Craiova, Jerry Gane, crede că Petrolul a cîştigat datorită experienţei. 

"Sînt dezamăgit, ei au cîştigat datorită experienţei. Am avut ocazii mari de a marca, însă am ratat mereu. Şi Petrolul cînd a promovat a avut probleme. Nu a fost uşor pentru ei. Trebuie să avem răbdare.

E un început ezitat, avem doar două puncte. Obiectivul nostru nu este compromis. E nevoie de mai multă muncă. Trebuie să avem grijă să nu mai facem multe greşeli.

Totuşi, ştiu, în Oltenia e greu să ai răbdare cu antrenorii. Mai căutăm 2-3 jucători. Să vedem ce reuşim să aducem", a spus Jerry Gane la LookTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
patrick83
patrick83  •  26 August 2014, 13:00

pai de ce s-au schimbat 15 jucatori?? (vezi cei care au adus promovarea...) si cum juca echipa care a promovat cu balint antrenor?? cine a avut interes sa distruga aceasta echipa?? si sa lase jucatori precum varga, izvoranu, lublincovici, patriche, etc.??? cine l-a pus pe "jersinnyo el negro" antrenor??? cand se va raspunde la intrebarile astea, atunci ve-ti vedea de ce nu joaca echipa..

ion.ionescu
ion.ionescu  •  25 August 2014, 13:02

Gane, tu "valorezi" mai mult ca cei 3 şi mai rămân bani şi de arbitri...E nevoie de antrenor, nu de jucători ! LOV/VOL, nu ţi-a plăcut de Gabi Balint că e chel ? Măcar el e pe dinafară...

ion.ionescu
ion.ionescu  •  25 August 2014, 12:59

Gane, tu "valorezi" mai mult ca cei 3 şi mai rămân bani şi de arbitri...E nevoie de antrenor, nu de jucători ! LOV/VOL, nu ţi-a plăcut de Gabi Balint că e chel ? Măcar el e pe dinafară...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează