FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Joacă aşa cum se antrenează! » Tibi Bălan a avut o atitudine delăsătoare în pregătiri

Tiberiu Balan a fost criticat dur de Gigi Becali
Tiberiu Balan a fost criticat dur de Gigi Becali

Articol de - Publicat marti, 06 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 05 martie 2012 19:34

Tibi Bălan a fost criticat dur de patron după partida de la Mioveni, ”se vede că nu mai are chef de fotbal!”, şi are zilele numărate la Steaua.

Gigi Becali l-a adus pe Tibi Bălan la Steaua pentru a fi "creierul" echipei, însă în jumătate de an mijlocaşul de 31 de ani are doar şapte meciuri în prima echipă. Duminică seară, la Mioveni, Bălan a prins doar ultimele 19 minute pe teren, iar la final, patronul l-a desfiinţat. "Îi e frică să alerge, să nu facă vreo ruptură. Se crede la Sportul, vrea ca toată lumea să-i paseze lui, să facă numai ce vrea el!", a comentat Becali.

Atitudinea lui Bălan din timpul meciului este însă aceeaşi pe care fotbalistul de 31 de ani o are şi la şedinţele de pregătire. Duminică seară, la Mioveni, în pauza meciului, Bălan a arătat o atitudine delăsătoare.

S-a ridicat ultimul de pe bancă, înfofolit în geacă, şi a mimat cîteva exerciţii. Asta în timp ce restul colegilor săi se pregăteau la intensitate maximă sub comanda preparatorului Lucian Păun. În tot acest timp, Bălan a luat o minge, a ţinut-o pe picior şi a făcut jonglerii, dar şi mai multe driblinguri a la Ronaldinho.

Are un singur meci ca integralist
În cele şase luni la Steaua, Bălan a prins un singur meci ca integralist. Acesta a fost în Cupa României, în jocul în care roş-albaştrii au fost eliminaţi din competiţie de Poli Timişoara. Bălan a mai fost titular şi în cinci meciuri din campionat, cu Chiajna, însă a părăsit terenul după doar 38 de minute, din cauza problemelor musculare. De altfel, din cauza problemelor medicale, Bălan a ratat cinci partide.

Gigi îl voia pe lista UEFA :)
În urmă cu două săptămîni, după partidele din Europa League cu Twente, Gigi îl acuza pe Ilie Stan că a greşit neincluzîndu-l pe Bălan pe lista UEFA. "Nu trebuia să-l trecem pe Dănănae, eu i-am spus lui Ilie, dar el n-a vrut. Eu l-aş fi pus pe Bălan pe listă, aveam nevoie de un mijlocaş care să facă diferenţa la mijlocul terenului!", a spus Becali.

354 de minute a strîns Tibi Bălan în Cupă şi în campionat la Steaua. El are, în total, doar 7 meciuri pentru roş-albaştri

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
alpin
alpin  •  06 Martie 2012, 10:17
Postat de doriansky pe 06 Martie 2012, 08:40

@alpin ...pt care scrisu-i chin! Tibi Balan poate "sa joace intr-un joc" doar daca e dirijat de tine ... sau poate se transfera la echipele cu care tii tu "in cursa pentru titlu". Dodel in schimb, nu vrea sa-i piara cheful de fotbal lu' Mesi, asa ca te asteapta sa-i prestezi o cleantza... de lider!

"Sil vu ple, msieu"! De ce vi se spune voua "braduletzi"?! Pentru ca va pastrati culoarea si "aroma" tot anul!!! N-ai decat sa combati idei. Dar de ce atacuri la persoana?! Doar pentru ca esti prost-elist?!

hacicu
hacicu  •  06 Martie 2012, 10:05

cum sa vrei sa iei campionatu cu Dodel, Prepelita si cu frati costea?

einurisakson
einurisakson  •  06 Martie 2012, 09:19

fugi bah cu mamelucul asta de BALAN!!asta e idem TATU:fotbal de sala si curtea scolii!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează