FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, MÎINE, 21:15, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Joacă finala Cupei cu Steaua, după care revin în liga secundă » Găman şi Bărboianu se întorc la Ştiinţa

Articol de , - Publicat marti, 24 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 23 mai 2011 19:08

Bărboianu şi Găman pot afla astăzi de la LPF un verdict nemilos în ceea ce-i priveşte de la 1 iulie 2011: revin în proprietatea Universităţii Craiova pentru următorii 5 ani

Derby de România, ultimul bal! Destinul lui Ştefan Bărboianu, 23 de ani, şi al lui Valerică Găman, 22 de ani, se vor lega din nou de U Craiova şi de Adrian Mititelu. În ciuda declaraţiilor celor doi apărători, care afirmau că nu mai revin niciodată la Ştiinţa cu actualul patron al clubului. Astăzi, cu o zi înainte de finala Cupei cu Steaua, cei doi olteni ar putea fi înştiinţaţi de la LPF că au fost respinse memoriile lor ca să devină liberi de contract de la 1 iulie şi, de la data respectivă, vor reintra în vigoare noile lor acorduri cu "juveţii". Aşa susţin sursele Gazetei, aşa le-a transmis şi Victor Piţurcă suporterilor olteni la întîlnirea de ieri.

Şi Găman, şi Bărboianu au plecat ieri după-amiază cu formaţia spre Ardeal. Fundaşul dreapta este titular cert, Găman acuză încă durerile la spate, de aceea masorul Gabi Niculescu i-a aplicat benzi de kinetotaping ca să-l scape de probleme. Băieţii au evitat ieri să dea declaraţii despre posibilitatea de a se întoarce după meciul cu Steaua la Craiova. Apropiaţii celor doi susţin că Ştefan în nici un caz nu vrea să revină, el adaptîndu-se foarte bine în Ştefan cel Mare.

Oricum, acţionarii roş-albilor sînt în tratative avansate cu Mititelu pentru transferul celor doi apărători, la care s-ar putea adăuga Silviu Lung junior şi Ovidiu Dănănae. Sursele Gazetei declarau încă de acum 3 săptămîni că Nicolae Badea l-ar fi convins pe omologul său din Bănie de tranzacţia care să legifereze trecerea definitivă a lui Bărboianu şi a lui Găman în proprietatea roş-albilor.


10 meciuri a bifat Bărboianu în tricoul "cîinilor" în această primăvară, avînd şi-o pasă decisivă

8 partide a jucat Găman pentru Dinamo

"Găman şi Bărboianu s-au dus la Dinamo pentru Giovanni. Găman nu voia să plece la Dinamo, dar n-a vrut să se ducă nici la Sportul, aşa că nu a avut de ales"
Victor Piţurcă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
aldo_m
aldo_m  •  25 Mai 2011, 16:27

acest articol e DOVADA CA SANT ZIARISTI CARE SE APLEACA DUPA BANII LUI GIGI ,un ziarist trebuie sa fie IMPARTIAL SA NU PUNA PRESIUNE ,iata ca acesti ziaristi sant SUPORTERI STELISTI ,bv dar nu va mai numiti ziaristi CI BANALI SUPORTERI CARE FAC CE FACE MM SAU GIGI PUN PRESIUNE -rusine - sau spuneti ACEST ARTICOL E SPONZORIZAT DE GIGI BECALI -si atunci SANTETI IN REGULA

savicevici
savicevici  •  25 Mai 2011, 12:10

Destinul se vor lega ... :) Cum e borcea si pistolul ... pardon ,"ziaristul" angajat la gsp , pardon MAI :)

red_life
red_life  •  24 Mai 2011, 23:04

ATENTIE MARE......SUNT CAINE PANA LA MOARTE....DAR HAIDETI SA RECUNOASTEM CA DE CAND SA CERTAT MITITELU CU DRAGOMIR......AU FOST FURATI DE ARBITRI CA IN CODRU.....CRAIOVA NU MERITA SA RETROGRADEZE...INSA..MAFIA FOTBALULUI ROMANESC...IN FRUNTE CU CORLEONE....SEFUL LOR....AU MAI FACUT O NEDREPTATE...ASA CUM AU FACUT ACUM CATIVA ANI CU SPORTUL..AS VREA SA RAMANA BARBOIANU LA DINAMO....DE RESTUL NU SUNT F IMPRESIONAT CA FOTBALISTI....DOREL STOICA ARE O SCLIPIRE DE FOTBALIST....DAR VIN ALTII MAI TINERI..APP..MITITELULE..CHIAR IMI PARE RAU DE TINE...DESI...CANDVA SPUNEAI CA DINAMO ESTE DUSMANUL VOSTRU DE MOARTE....CA NICI UN JUCATOR NU VA VENI IN CAPITALA..DAR...BANU' VORBESTE...HAI DINAMO.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează