FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA, AZI, 20:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Joacă în Japonia ca-n Ghencea » Adi Rocha e al doilea golgeter al celor de la Gamba Osaka

Articol de - Publicat sambata, 23 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 noiembrie 2013 12:15

Adi Rocha a marcat 9 goluri în 13 meciuri jucate de el pentru Gamba Osaka, fiind al doilea marcator al japonezilor


Steaua a renunţat la Adi Rocha în vară la cererea expresă a patronului Gigi Becali. Brazilianul fusese adus în vara lui 2012 de la Chiajna şi strînsese într-un sezon 9 goluri în 16 meciuri în Liga 1, fiind al doilea golgeter al roş-albaştrilor, după Raul Rusescu.

Sud-americanul şi-a găsit echipă în liga a 2-a din Japonia, semnînd cu Gamba Osaka. La fel ca şi la Steaua, Rocha a debutat în forţă, reuşind 9 goluri în primele lui 9 meciuri bifate pentru niponi! Totuşi, ultima sa reuşită a fost în urmă cu două luni, pe 22 septembrie. Brazilianul s-a accidentat şi de atunci a mai prins doar 4 partide, în care n-a mai izbutit să marcheze.

Chiar şi aşa, fostul stelist Adi Rocha are o medie de un gol la 92 de minute şi e, la fel ca şi în Ghencea, al doilea marcator al echipei, după Takashi Usami, cu 18 reuşite. Asta în condiţiile în care el a ajuns la Osaka la mijlocul campionatului. Cu o etapă înainte de final, Gamba şi-a asigurat promovarea pe prima scenă, avînd un avans de 6 puncte faţă de formaţia de pe locul secund.


12 goluri a marcat Rocha pentru Steaua în toate competiţiile, în cele 27 de partide bifate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
travk
travk  •  23 Noiembrie 2013, 10:02

Rocha era mai bun ca Nikolici si Costea la un loc, nu arata el a fotbalist dar sa dai 9 goluri sa fii al 2 lea golgeter al echipei in situatia in care joci 1 meci la 2 luni e ceva....se lipea la gol asta...sunt curios dupa ce pleaca Piovacarri cine o sa fie atacant, tot Nikolici si Costea??? nebunie va fi, va trebui sa urce Tatarusanu la fiecare faza fixa ca sa dam si noi un gol

Vezi toate comentariile (1)
Comentează