FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Joacă pentru a fi vînduţi » Cum l-a convins Flavius Stoican pe Ionuţ Negoiţă să îi primească în lot pe cei trei indezirabili

Lazăr a marcat de 4 ori în acest sezon, în 22 de apariții în toate competițiile // Foto: Alex Nicodim
Lazăr a marcat de 4 ori în acest sezon, în 22 de apariții în toate competițiile // Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat vineri, 27 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 martie 2015 21:57

Stoican i-a propus lui Negoiţă să fie reprimiţi în lot cei trei jucători indezirabili, Bărboianu, Lazăr şi Matei.

Antrenorul "cîinilor" face tot ce poate ca să redreseze echipa şi în special atmosfera din vestiar. După mai multe discuţii avute cu fiecare fotbalist în parte, pentru a-i scoate din blocajul psihic, Flavius Stoican a avut o discuţie şi cu Ionuţ Negoiţă în legătură cu cei trei fotbalişti pe care patronul a ordonat să fie trimişi la echipa a doua, iar antrenorul s-a conformat şi nu i-a inclus în lot pentru meciul cu FC Braşov.

Conform unor surse autorizate, Flavius i-ar fi spus lui Negoiţă că are neapărată nevoie de Ştefan Bărboianu, 27 de ani, de Valentin Lazăr, 25 de ani, şi de Cosmin Matei, 23 de ani, şi că este sigur că îi poate remonta astfel încît să aibă evoluţii bune, aşa cum au fost cele de sezonul trecut. Mai mult, Stoican i-ar fi spus finanţatorului că jucătorii pot fi nişte produse bune de "export" în vară, cu condiţia să joace cît mai des.

După această discuţie, Negoiţă pare să fi revenit la gînduri mai bune în privinţa celor trei şi este posibil ca aceştia să revină în echipa alb-roşie chiar sîmbătă, în amicalul cu Debrecen.

"Nu este plăcută situaţia în care se află Dinamo, dar nu este chiar atît de grav pentru că eu cred că Stoican îi poate remonta pe jucători. Trebuie să îi acordăm puţin timp lui Flavius pentru că au venit foarte mulţi fotbalişti în iarnă" (Florin Bratu, antrenor Dinamo II)

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (23)
ultras_gicu
ultras_gicu  •  27 Martie 2015, 17:41
Postat de gutza23 pe 27 Martie 2015, 12:19

ma eu cred ca e alta pb cu el pt ca daca stai sa te gandesti nici cu teja nu a prins echipa (nic macar banca)

elton da silva si cu serban ar fi facut un cuplu prea bun de mijlocasi centrali....

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  27 Martie 2015, 15:28

Ce vrajeala ORDINARA. Ce sa jiace ba Stoicane? Matei joaca de doi ani.......si nici o imbunatatire !!!!!!!!!!!!! Nu s-a vandut pana acum nu o va face nici de acum incolo. Pe Barboianu unde vreti sa-l vindeti? La judeteana? Valentin LAzar este singurul produs de export dintre cei trei, dar la cate fumuri are in cap o sa joace si asta tot la judeteana din simplu motiv ca nu este serios.

mambooo
mambooo  •  27 Martie 2015, 13:18

mai bine luam banii atuncia de la ASTRA, nu cred ca mai gasim noi fraieri care sa dea 1 milion de euro pe epava asta de lazar. La fel si in cazu lui matei cu dinamo zagreb cand aia tot cu 1 milion erau dispusi sa dea, acuma doar Dinamo 2 ii mai cumpara moca :)))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează