FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Joel Thomas e gata de provocarea carierei la Dinamo: ”Lupt să fiu om decisiv”

Thomas a mai jucat în Franța, Germania, Scoția, Anglia și Grecia // Foto: Alex Nicodim +4   FOTO
Thomas a mai jucat în Franța, Germania, Scoția, Anglia și Grecia // Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat miercuri, 19 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 18 iunie 2013 20:43

Joel Thomas, 26 de ani, a spus ieri că vrea să se impună ca titular în Ştefan cel Mare.

- Joel, actele tale sînt rezolvate cu Dinamo? Nu ai probleme precum Hasanovici, de exemplu?
- La mine, totul e bine. Am semnat contractul, sînt fericit că sînt jucătorul "cîinilor" şi sper să mă impun, să fiu un bun coleg, iar dinamoviştii să fie mulţumiţi că mă au în echipă.

- Cîte goluri ţi-ai propus să marchezi în primul sezon în Ştefan cel Mare?
- Cine ştie?! Vom vedea pe teren, acolo lucrurile se pot simplifica sau se pot complica. Eu vreau să înscriu în fiecare meci, dar sînt şi un om de echipă, vreau să-mi pun în evidenţă şi colegii, ca Dinamo să învingă. Vreau să ajung un om decisiv pentru Dinamo. Cînd oamenii cu care lucrez sînt mulţumiţi, şi eu sînt.

- Poate ataca Dinamo titlul sau e prea mult?
- Nu pot să prevăd viitorul, trăim prezentul. Să facem o pregătire bună, vor urma amicale, apoi începem campionatul. Vrem să fim puternici cînd vor începe meciurile cu miză.

- Care sînt primele impresii după ce-ai făcut cunoştinţă cu noii colegi?
- Cunoşteam cîţiva băieţi, între fotbalişti te împrieteneşti repede, am un sentiment pozitiv înaintea sezonului, mă antrenez cu plăcere.

2.500 de euro va fi salariul lunar al lui Thomas în primul sezon la Dinamo

6 goluri şi o pasă decisivă a reuşit Thomas în 27 de meciuri pentru Severin

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Alexe are emoţii, Opriţa propus!
Dorinel Munteanu a mărturisit ieri pentru Gazetă că nu se grăbeşte în a-l achiziţiona pe Marius Alexe, pentru care Dinamo vrea 4 milioane de euro, dar ruşii oferă numai 2,5 milioane de euro: "Sîntem încă în căutări, avem mai mulţi atacanţi în vedere. Nu ne grăbim să ne decidem". În schimb, a fost propus Daniel Opriţa la Dinamo! Ex-stelist, dar şi ex-"cîine", vîrful de 31 de ani este liber de contract după aventura la Mordovia Saransk. Roş-albii se vor gîndi la variantă.

"Tata s-a împotrivit să mă întorc"
Revenit după împrumutul la Viitorul, mijlocaşul Andrei Vaştag, 19 ani, fiul fostului boxer Francisc Vaştag, spune că va rezista presiunii de la Dinamo: "E cea mai bună alegere, să cresc alături de roş-albi. Dinamo mi-a făcut cea mai avantajoasă ofertă. Tata n-ar fi vrut, nu ştiu de ce, dar a acceptat pînă la urmă, n-a avut de ales. Probabil, mai era supărat de ce mi s-a întîmplat data trecută la Dinamo, nu e stelist".

Inbox
- Mîrza Hasanovici întîmpină probleme în a semna cu "cîinii". CS Severin susţine că bosniacul mai e sub contract pînă în 2015, solicită bani dinamoviştilor pentru transfer, care nu vor să plătească nici măcar 5.000 de euro, întrucît agenţii jucătorului au transmis că va fi liber de contract de la 1 iulie.
- Andrei Cristea aşteaptă să discute azi cu şefii situaţia sa. Oficialii vor să obţină cît mai mulţi bani din cedarea lui la FC Sion, atacantul fiind curtat de echipa de pe locul 6 din Elveţia.
- Axente poate continua la Dinamo. Va avea azi noi discuţii cu şefii. Mulţescu e de acord să rămînă.
- Dinamoviştii au efectuat ieri vizita medicală. Faţă de lotul prezent la reunire, au dispărut Scutaru şi Muşat, care s-au despărţit de "haită".
- Strătilă i-a speriat pe ziarişti cînd le-a oferit un interviu. "Stau de la 8:00 dimineaţa, mai am de stat două ceasuri. Sînt probleme la inimă", a spus mijlocaşul, iar jurnaliştii au crezut că are ceva cardiac. Cînd i s-au cerut lămuriri, braşoveanul a detaliat: "Aaa, nu cu noi, cu doamna de acolo, lucrurile se mişcă încet".
- Sînt şi jucători care nu vor să plece de la Dinamo. Strătilă: "Mai întîi, vreau să ajung cu echipa în cupele europene. Putem realiza acest lucru la anul. Ne gîndim şi la titlu, dar mai trebuie să şi putem".
- Mulţescu a explicat la DolceSport de ce a avut probleme în carieră: "Eu nu sînt maleabil şi nu mă îndoi la anumite lucruri, nu-mi plac imixtiunile în problemele mele. De aceea, intru în conflict cu unii conducători, am coloană vertebrală şi asta deranjează".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
adimutu14
adimutu14  •  19 Iunie 2013, 15:00

Sper ca Joel Thomas sa confirme si sa joace in atac alaturi de Alexe (daca ramane la echipa desigur). Printre ce atacanti are Dinamo are acuma in lot Joel merita sa prinda primul 11!

reddogsv
reddogsv  •  19 Iunie 2013, 12:56

Sper ca tu si ceilalti nou veniti sa-i scoateti pe bosorogi definitiv din echipa!Ne-am saturat de ,,simboluri''!

caminero
caminero  •  19 Iunie 2013, 10:46
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Poi nu știi că ăia au deja p-acolo un boton Ban Belagio care se activcează automat ?!? :D :D :D (din legenedel urbane ale DM )

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close