FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Jorge Costa schimbă foaia la Cluj: "Echipa va juca altceva cu mine pe bancă"

Jorge Costa
Jorge Costa

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 22 mai 2011 14:42

Portughezul Jorge Costa a fost prezentat duminică în funcţia de antrenor principal la CFR Cluj, declarând în cadrul unei conferinţe de presă că va încerca să lucreze la mentalitatea jucătorilor, pe care vrea să-i transfere în învingători

 

Costa s-a caracterizat ca fiind un antrenor ambiţios, căruia îi place să câştige mereu. "Am văzut care sunt obiectivele acestui club şi pot spune că avem ţeluri comune: acelea de a câştiga şi a fi cei mai buni. Jocul de ieri, cu Steaua Bucureşti, face parte din trecut, pe mine mă interesează ce va fi în viitor. Am vorbit deja cu preşedintele şi ştim cam ce jucători vor pleca. Am făcut şi eu câteva alegeri de jucători, urmează să vedem pe care-i vom aduce. Eu sunt un antrenor ambiţios, de felul meu, vreau să câştig întodeauana. Fotbaliştilor le transmit că trebuie să dea totul pentru a câştiga", a spus Jorge Costa, care a dezvăluit că va trebui să achite către Academica de Coimbra, fostul său club, clauza de reziliere a contractului.

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, s-a declarat convins că odată cu aducerea lui Jorge Costa, clubul se va lupta cu şanse reale la câştigarea Cupei şi a campionatului. "E un antrenor cu mare tărie de caracter, un om puternic. Asta ne-a determinat să-l alegem pe el. După ce a lăsat Academica de Coimbra pe locul şase în Portugalia şi-a dat acceptul să vină aici, să ne ajute să câştigăm tot, Cupa, campionatul şi Supercupa, iar apoi să ne calificăm în Liga Campionilor", a spus Iuliu Mureşan, conform Mediafax.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
mirceapopescu
mirceapopescu  •  24 Mai 2011, 10:12

....sa dea Domnul ca CFR sa ia macar campionatul...

wollt_rider
wollt_rider  •  24 Mai 2011, 06:11
Postat de cfrclujole pe 22 Mai 2011, 21:02

Nu cred ca mai face gafe de genul acesta!:))

lasa ma ca a gresit omu =)) aia din Bucuresti "castiga" in fiecare saptamana campionatu si alte cupe =))))))))) dar asa e pe la noi prin ardeal .... daca ai zis si nu ai facut .... te-ai "ars" =))) sper ca Clujul sa se bata la titlu (si sa il ia ) salutari de la Sibiu

elsopotyi
elsopotyi  •  23 Mai 2011, 10:15

SPER DIN SUFLET SA REUSEASCA CFR.A FOST DEZASTRU JOCUL, SI GAFELE MONUMENTALE, DAR SI ARBITRAJ DE AMATORI PLATITI REGESTE PENTRU GAFE.HAI CFR.SPER SA MAI TRAIESC SA VAD CE A FOST CFR CU TONY, TRAORE, DEAC, DUBARBIE, PEREIRA, FABIANI, CULIO, TRICA.HAI SCUNPI MEI.NU TE LASA DOMNULE PASKANYI.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează