FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA 0-0

Jucătorii Stelei cer sprijinul patronului: ”Nea Gigi, vino lîngă noi!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 13 aprilie 2015 14:07

Moralul în vestiarul Stelei e în continuă scădere, după ce campioana a acumulat numai un punct în ultimele două partide.

La finalul meciului cu Astra, scor 0-0, rezultat care a redus distanța față de locul secund la numai două puncte, jucătorii Stelei i-au transmis lui Gigi Becali că îl așteaptă în următoarele zile pentru a-i ajuta să își revină.

”Dacă domnul Gigi Becali dorește să vină să discute cu noi, ar fi binevenit”, a transmis Rusescu, completat de Arlauskis: ”Așteptăm cu mare drag să vină patronul alături de noi”.

Și Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a anunțat că e cazul ca Gigi Becali să le vorbească jucătorilor: ”Trebuie să intervina patronul, pentru că nu este în regulă ce se întîmplă la ora actuală. Să vină să stea de vorbă cu jucătorii”.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (35)
blatistu49
blatistu49  •  13 Aprilie 2015, 16:20

cer sprin vreti mor ta ciuni lor pe bune e foarte greu sa jucati ciobanu risca iar JILAVAAAA crestinul

nebraska
nebraska  •  13 Aprilie 2015, 15:53

Vor sa le impartaseasca intamplari din detentie:))))Asteapta cu nerabdare amanunte picante,e curiosi:))))

oviatapentrusteaua
oviatapentrusteaua  •  13 Aprilie 2015, 16:30
Postat de valiza.epo pe 13 Aprilie 2015, 16:25

Jucatorii nu stiu ca albanezul este in "carantina"?! Daca vine langa echipa si investeste iar in arbitri e jale. Se intorce la Poarta Alba in catuse!!

În 2008, cel mai generos finanţator al PD-L la nivel naţional a fost, potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial, „cetăţeanul” Arpad Paszkany, cu 1,45 milioane de lei. După ce a primit un memoriu de la Paszkany, Traian Băsescu l-a înaintat în urmă cu doi ani procurorului general pentru „rezolvare”, fiind urmărit penal în mai multe dosare pentru spălare de bani. ASA A CUMPARAT KOLOSVARI VASUTAS SPORT CLUB DIN GRUIA TROFEE CU MITA LA BASESCU BOC PDL. Acum clubul maghiarilor care a jucat in Ungaria intre 10940-1945 se desfiinteaza sia ajunge la groapa de gunoi a istoriei.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează