FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL

Jucătorii de la Sportul îşi cer salariile: "Sîntem disperaţi, daţi-ne banii!"

Jucătorii de la Sportul nu şi-au mai primit de luni bune salariile.
Jucătorii de la Sportul nu şi-au mai primit de luni bune salariile.

Articol de - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 ianuarie 2012 22:59

Neplătiţi de mai bine de jumătate de an, "studenţii" şi îi cer lui Şiman salariile restante.

Lucrurile nu merg deloc bine pentru trupa lui Daniel Isăilă. După ce au terminat sezonul de toamnă pe locul 16, cu doar 14 puncte acumulate, jucătorii din Regie îl acuză şi pe finanţatorul Vasile Şiman că nu a plătit salariile în ultimele 7 luni!

"Domnul Şiman dă din cînd nişte bani şi crede că nu mai sînt datorii. Sînt unii neplătiţi şi de un an, alţii stau mai «bine», cu 6-7 luni restanţe", s-au plîns "studenţii". Bossul alb-negrilor a reacţionat dur la aflarea veştii şi anunţă că toţi fotbaliştii sînt cu banii la zi: "Cine zice că are bani de luat?! E nemulţumit cineva?! Să vină în faţă, să spună clar, să nu se mai plîngă pe la presă! Nu avem datorii la absolut nimeni".

În ultimul an, 8 fotbalişti ai Sportului au fost declaraţi liberi de contract de Comisiile Ligii. Cazan şi Postolache au fost primii, chiar la începutul lui 2011, au urmat T. Bălan, M. Nae, Vl. Niculescu, Ciupe, C. Gheorghe şi Cruceru, la sfîrşitul lunii septembrie, în timp ce cazurile lui Irimia şi Nicola încă se judecă. Comisiile i-au dat dreptate şi lui Florin Maxim, dar Sportul a făcut recurs.

A revenit Varga
Surpriza de la reunirea Sportului de ieri a fost prezenţa lui Dacian Varga, întors după împrumutul la Kuban Krasnodar. Isăilă crede că este doar o situaţie de moment şi că mijlocaşul de 27 de ani va pleca pînă la startul returului: "Varga e un jucător de supervaloare, e clar. Perioada de transferuri abia a început. Aş vrea eu să rămînă aici, nu cred că e posibil".

Şiman şi Isăilă se contrazic
Aşa cum Gazeta a anunţat la sfîrşitul anului, Vasile Şiman şi Daniel Isăilă au renunţat la serviciile lui Raţiu, Secăreanu, Cheţan, Truţă, Nicola, A. Popescu, Ormenişan şi Samoilă. Dar şeful alb-negrilor a negat atunci şi a infirmat şi ieri această informaţie: "De unde ştiţi voi că am renunţat la ei? Poate i-am învoit, poate vor veni în cîteva zile". Tehnicianul Sportului a deconspirat însă la reunirea de ieri că cei 8 fotbalişti au părăsit Regia la terminarea sezonului de toamnă.

Lotul prezent la reunire
Portari: -
Fundaşi: Beţa, Farmache, Patriche, D. Lung, Cioranu, Maxim
Mijlocaşi: Varga, Ferfelea, Ghinga, A. Lungu, V. Lazăr, Tîrnăcop, C. Nistor
Atacanţi: L. Dobre
Învoit: Curelea

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (3)
suporter_ssb
suporter_ssb  •  11 Ianuarie 2012, 16:24

Saracii sportivi...

nerone
nerone  •  11 Ianuarie 2012, 11:10

dar voi de ce nu faceti ceva sa primiti banii/ ce contracte ati semnat,de sclavi?

vladutz13
vladutz13  •  11 Ianuarie 2012, 02:08

Intr-o tara cu comisii impartiale, Siman ramanea de mult timp fara lot.... ar fi avut doar "marfa de transfer" gen Curelea, Varga.... se mira de ce nu are rezultate, insa cum naiba sa ai acnd tu dai bani doar unora.... ceilalti de ce sa mai alerge?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează