FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA, LUNI, ORA 19:30, ÎN DIRECT PE DOLCE 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Jucătorii din Ştefan cel Mare fac un ultim apel la suporteri: "Dinamo are nevoie de voi!"

Roș-albii s-au săturat să dispute meciurile de acasă în compania cîtorva sute de fani
Roș-albii s-au săturat să dispute meciurile de acasă în compania cîtorva sute de fani

Articol de - Publicat sambata, 09 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 martie 2013 22:56

Elevii lui Ţălnar au filmat un clip prin care îi roagă pe fani să vină în număr cît mai mare la meciul cu Concordia. Pînă aseară se vînduseră 1.500 de bilete.

Roş-albii nu mai ştiu cum să facă să-şi atragă susţinătorii la partidele de pe teren propriu. Starea degradată în care se află arena din Ştefan cel Mare nu reprezintă un magnet care să atragă suporterii.

Intrare liberă la Dinamo - Chiajna pentru femei şi copii: "Suflarea dinamovistă trebuie să strîngă rîndurile"

Aşa se face că în partidele disputate acasă pe acest stadion, în prima parte a campionatului, asistenţa maximă a fost de 3.000 de oameni, cu Petrolul, 2-1, iar cea mai mică a fost cu Voinţa Sibiu, 2-1, în Cupa României, 500 de spectatori!

Jucătorii vor să profite de startul perfect din 2013, două succese din tot atîtea partide, şi îi îndeamnă pe ultraşi să vină în număr mare în tribune, luni, cu Concordia Chiajna.

Cristian Bălgrădean, Cosmin Matei, Alexandru Curtean şi Srgian Luchin au filmat un clip, pe care-l puteţi urmări aici, în care îşi roagă susţinătorii să vină în număr cît mai mare pentru a-i ajuta să obţină o nouă victorie ce ar mări şansele calificării în cupele europene:

- Bălgrădean: "Sînteţi cea mai frumoasă galerie. Veniţi acasă, ne vedem pe stadion! Vrem să fiţi alături de noi!"
- Matei: "Fiţi alături de noi! Împreună sîntem mai puternici"
- Luchin: "Vă aşteptăm la stadion, veniţi alături de noi! Numai împreună putem reuşi, Dinamo are nevoie de voi!"
- Curtean: "Echipa are nevoie de voi! Împreună sîntem mai puternici"

Rezultatul? Pînă aseară, se vînduseră 1.500 de bilete online, cărora li se vor alătura, probabil, şi cei aproximativ 1.200 de abonaţi. Roş-albii sînt încrezători că vor aduna cel puţin 6.000 de suflete la partida de luni.

De azi, de la ora 11:00, tichetele se vor putea procura de la casele arenei din Ştefan cel Mare pînă luni, la ora meciului. Preţurile: 3 lei - peluze, 10 lei - tribuna a II-a, 20 lei - tribuna I, 30 lei - tribuna 0 şi 50 lei - tribuna VIP.

"Cu un stadion plin, cresc şansele să batem Chiajna şi să ne apropiem de podium" (Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo)

ALTE ŞTIRI:

Alexe a scos-o pe Mery în oraş
Aseară, cu ocazia Zilei Femeii, Marius Alexe a scos-o în oraş pe Mery Mihaela Stancu, tînăra ce-a cîştigat un concurs pe facebook pentru o cină cu "decarul" dinamovist. Atacantul a fost galant, a fost acasă la Mery, i-a adus un buchet de flori, a dus-o la un restaurant din Băneasa, "Studio 80", acolo cei doi cinînd şi discutînd despre echipa de suflet a ambilor. Nu au servit băuturi alcoolice, fiindcă Alexe era cu maşina, tînăra întrucît a mărturisit că mai avea programată o ieşire în oraş, "cu fetele, de ziua noastră".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
ramses1309
ramses1309  •  11 Martie 2013, 09:53
Postat de alex.nazarie pe 09 Martie 2013, 10:09

Se pare ca voi nu stiti ce inseamna suporteri, este un cuvant care provine din limba engleza ( supporters ) . Daca nu stiti traducerea cautati pe net, va numiti toti nespalatii si saracii suporteri, si mai ales suporteri ai lui Dinamo, cu stadionul gol, Steaua era calcata in picioare de Chelsea, de Ajax, care este avantajul cand joci acasa? Ai acei suporteri care sunt alaturi, care te imping de la spate. Totodata prin prezenta la stadion, ajuti si clubul din punct de vedere financiar ( support ) . Sunt scarbit de cei care zic ca sunt dinamovisti si vin la stadion doar cand echipa bate cu 5-0, in rest daca echipa face egal sau pierde , ii critica pe investitori, staff tehnic etc.

Nu inteleg de ce esti asa de revoltat. Da ajuti clubul financiar cand vi la meciuri, dar cand suporterii lui Dinamo ajuta doar pe actionari sa se inbogateasca, iar jucatorii sunt neplatiti, nu cred ca se merita. Daca actionarii fac investitii si echipa ,poti fi sigur ca si suporterii vin la meci. Dar asa ... sa vina sa vada cum fac jucatorii figuratie ( ca sunt neplatiti de 4 luni) ..... Crezi ca daca steaua nu juca footbal avea stadionul plin meci de meci? Nu cred. I-a exemplu meciurile de anul trecut din Ghencea cu echipele mai slabe. Acum Steaua chiar joaca footbal si asta vin sa vada suporterii.

ramses1309
ramses1309  •  11 Martie 2013, 09:47

Pe asa un stadion invechit, unde nu poti vedea mare lucru nici nu merita sa mergi. De ce pe Arena Nationala veneau mult mai multi suporteri? De la meciul cu Medias ( primul meci pe Arena Nationala - 20.000 spectatori pana la cel cu Rapid (6000 spectatori) am mers la toate meciurile, dar macar acolo poti vedea mult mai bine meciul., pe cand pe stadionul Dinamo nu vezi mare lucru. Daca conducerea ar investi bani si Dinamo ar juca footbal sigur ar avea mult mai multi spectatori. Macar sa le plateasca salariile la jucatori si poate Dinamo va juca footbal.

vasy86le
vasy86le  •  10 Martie 2013, 08:00

Astia de la gsp cred ca au probleme la creier, mi-au sters un comentariu care nu continea niciun cuvant obscen, absolut nimic jignitor, si vad ca lasa niste comentarii in care vezi numai injuraturi si jigniri, rusine sa va fie.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează