FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 14:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Jucătorii îl aprobă pe patron, Lăcătuş îl contrează: "Nu e conform cu realitatea!"

Articol de , - Publicat joi, 18 noiembrie 2010 00:00

Lăcătuş crede că declaraţiile critice ale lui Becali n-au fost normale, în vreme ce Latovlevici recunoaşte că s-ar comporta la fel ca Gigi dacă ar fi în locul lui.

Fotbaliştii Stelei sînt de acord cu Gigi Becali, care a făcut praf echipa după 0-1 cu Mediaşul! În schimb, Marius Lăcătuş îl acuză: "Face declaraţii care nu sînt conforme cu realitatea!". Finanţatorul s-a enervat după eşecul cu Gaz Metan şi şi-a numit jucătorii "panarame", iar pe tehnician l-a atacat în aproape fiecare intervenţie publică: "Sînt dezamăgit de el. Dacă se supără că-l critic? Dar e bine cînd se trezeşte dimineaţa şi găseşte pe chiuvetă cîte o mie de euro?!".

Lăcă ştie cum a ajuns să fie pus la zid: "Dacă ai două-trei meciuri bune, totul e în regulă. Cînd faci prima greşeală, deja toată lumea te critică şi îşi dă cu părerea despre echipa ta şi despre rezultate. Dar nu se ţine cont că Steaua a adus 20 de jucători noi din vară pînă acum şi din cauza asta e foarte greu să construieşti imediat o trupă care să meargă şnur". Dintre fotbalişti, Latovlevici a ţinut să-l susţină pe Becali: "Ne motivează ce spune patronul. El investeşte, deci acceptăm comentariile".

"Chiar mă gîndeam că în locul lui Gigi Becali, poate aş fi făcut la fel. Are perfectă dreptate în ce spune, ar trebui să-l înţelegem"
Iasmin Latovlevici, fundaş Steaua

"Gigi reacţionează tot timpul în funcţie de rezultate. Ultimele lui declaraţii au fost făcute la nervi, la supărare. Sper ca jucătorii să treacă peste criticile patronului"
Marius Lăcătuş, antrenor Steaua

"Patronul greşeşte cînd pune presiune pe Lăcătuş. Marius trebuie să-şi ducă mandatul pînă la capăt"
Helmuth Duckadam, preşedinte Steaua

Savu va fi înmormîntat azi
Decedat în noaptea de luni spre marţi după o suferinţă de cîteva luni, Ilie Savu (91 de ani) va fi înmormîntat astăzi. Slujba va avea loc la Mausoleul de la Cimitirul Ghencea Militar, de la ora 10:00. Cel care a fost primul portar din istoria Stelei, antrenor şi conducător în anii '50-'60 va avea parte de onoruri militatre, el fiind general locotenent al Armatei Române şi veteran din cel de-Al Doilea Război Mondial. Ultimul său drum va trece chiar pe lîngă stadionul Stelei, Savu urmînd să fie îngropat la Cimitirul Ghencea 3. Ieri, întreaga echipă a Stelei, în frunte cu Duckadam şi Lăcătuş, a depus coroane de flori lîngă sicriul lui Savu (foto).

Cu casa închisă
Toate cele 5.800 de bilete pentru meciul FCM Tg. Mureş - Steaua s-au epuizat ieri, chiar în prima zi în care au fost scoase la vînzare! Galeria oaspeţilor va beneficia de 400 de bilete. Gazdele au 1.500 de abonaţi şi au oferit 250 de invitaţii. (Dan Brie)

"E periculos să-l schimbi pe Lăcă"
Dumitru Dragomir a comentat faptul că actualul antrenor al Stelei are postul în pericol. "E foarte periculos să-l schimbi pe Lăcătuş în acest moment. Periculos pentru că atîta vreme cît îl ai pe Marius, ai linişte cu publicul, după aceea... Oricum, la Steaua e o presiune formidabilă pe jucători, e aproape imposibil de rezistat".

- Mircea Rednic: "Preţul corect pentru Nicoliţă e de 500.000 de euro! În trecut poate că făcea 2-3 milioane, dar acum e criză în lume".
- Trei dintre fotbaliştii cu probleme medicale, Apostol, Bonfim şi Răduţ, au revenit la antrenamentele normale, însă doar primul are şanse de a fi titular la Tg. Mureş.
- Predecesorul lui Lăcătuş, Ilie Dumitrescu, a declarat că "Marius nu e Harry Potter să facă minuni în două luni. Trebuie răbdare".
- Între 15 noiembrie şi 31 decembrie, suporterii Stelei vor avea reducere de 10 la sută la orice produs achiziţionat din magazinele oficiale ale clubului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
roseal
roseal  •  19 Noiembrie 2010, 04:51

laca, ajuta echipa,PLEACAAA

tinaru
tinaru  •  18 Noiembrie 2010, 15:30

Latovlevici e singurul care si-a dat seama pana acum cam cine comanda muzica.

islaz
islaz  •  18 Noiembrie 2010, 11:48

Niciodata juc. nu o sa fie de partea lui Becali, numai un idiot ca Latovlevici pacalici ce esti,mars la stana, Laca nu te lasa,fi tare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează