FOTBAL  »  Superliga  »  CORNEL BUTA ARE GRIPĂ PORCINĂ!

Jucătorii lui Gaz Metan se tem să nu fie infectaţi cu A/H1N1: "Sperăm că Buta a fost izolat la timp" :S

Articol de - Publicat marti, 10 noiembrie 2009 00:00

Deşi spun că nici unul dintre jucătorii lui Gaz Metan Mediaş nu au nici o simptomă care ar putea să sugereze că ar fi fost infesctaţi cu virusul A/H1N1, fotbaliştii ardeleni se tem după ce au aflat că Buta, unul dintre adversarii lor din weekend, are gripă porcină.

"De la noi din echipa nu are nimeni nici o simptomă. Îmi pare rau pentru Buta, sper sa isi revina cit mai repede. Daca este adevarat ca este bolnav sper sa nu se mai imbolnaveasci nimeni din campionatul nostru", a spus Bud, completat de coechipierul său, Cristi Todea:

"Sper sa nu fi fost mai multi jucatori de la Iaşi cu probleme şi sa fim si noi afectati. Sper sa nu fie nimic grav cu Buta si ii doresc sa revina cit mai repede pe teren. Sper sa fi fost izolat la timp pentru a nu mai fi şi alţi jucători contaminati".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  11 Noiembrie 2009, 20:07

si eu sunt bolnav de Buba Neagra si Raie si vin meci de meci pe stadion, am gaini, porci , vaci , gaste si toata ziua sunt in grajd, la oi, afara la animale si nu am nici o boala...ASTAI VRAJEALA CU boala asta, nu exista asa ceva.. boala asa nu exista, e o inventie, va asigur eu, hai va salut...fotzza gazuuu

 •  10 Noiembrie 2009, 17:50

"nici unul dintre jucătorii lui Gaz Metan Mediaş nu au nici o simptomă" ? prietene prisca, dar de invatat lb romana cand te apuci? plus aia cu infesctati :))

tatutzu
tatutzu  •  10 Noiembrie 2009, 17:20

"are ar putea să sugereze că ar fi fost infesctaţi cu virusul A/H1N1" nu stiati ce sa puneti "infectati" sau "infestati" si le-ati combinat? :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează