FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - GAZ METAN, SÎMBĂTĂ, ORA 21:00, DIGISPORT

Jucătorii lui U Cluj i-au cerut patronului să stea pe bancă şi la derby-ul Clujului!

Jucătorii îl vor din nou pe Walter pe bancă
Jucătorii îl vor din nou pe Walter pe bancă

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2011 11:41

Jucătorii de la "U" i-au cerut patronului să-i ajute şi în meciul cu CFR, după ce acesta a stat pe banca tehnică la partidele cu Dinamo şi Bistriţa, ambele cîştigate de "şepcile roşii".

"Şepcile roşii" au meci mîine cu Mediaşul, însă deja se gîndesc la meciul de peste două etape, cu CFR. Derby-ul Clujului e joia viitoare, însă în vestiarul lui "U" se discută de o săptămînă despre acest meci! Ultima victorie a "alb-negrilor" a fost pe 3 mai 1972, scor 1-0, iar "U" şi-a propus să spulbere tradiţia în prima ligă, favorabilă feroviarilor.

"Ne gîndim intens la acest meci cu CFR. Discutăm în vestiar despre derby, dar pînă atunci mai avem un meci, cu Gaz Metan Mediaş, pe care trebuie să-l tratăm cu seriozitate şi să cîştigăm", a spus Claudiu Niculescu, care în tur a marcat un gol fabulos în poarta
feroviarilor.

Jucătorii mizează şi pe prezenţa pe bancă a patronului Florian Walter. Cu el în spaţiul tehnic, "şepcile roşii" au cîştigat ultimele două partide, 2-1 cu Dinamo la Mediaş, şi 4-2 cu Gloria, la Bistriţa. "Ne-a purtat noroc de fiecare dată. Şi a ştiut cum să ne încurajeze. Trebuie să stea pe bancă la fiecare meci", a explicat "Prinţul" Cristea, eroul meciului cu Bistriţa, în care a punctat de două ori. "Domnul Walter poate să stea pe bancă, îi facem şi un fotoliu, lîngă mine", a declarat, la rîndul său, antrenorul Ionuţ Badea. "I-am motivat foarte mult prin prezenţa mea pe banca tehnică. Mă bucur că echipa chiar joacă fotbal. Ne-am revenit după un start de retur nereuşit", a spus, pe de altă parte, Florian Walter.

55 de meciuri s-au jucat între "U" şi CFR, "şepcile" cîştigînd 20, iar feroviarii 18

3 victorii în prima divizie a obţinut "U" Cluj împotriva feroviarilor, în timp ce rivala CFR a cîştigat 11 partide în faţa "şepcilor roşii"


Pregătesc invazia
Fanii lui "U" vor să-i facă pe jucători să se simtă ca şi acasă în Gruia, propunîndu-şi să domine autoritar, numeric şi sonor, la derby. "Ştim că ne pregătesc bilete scumpe, cum au făcut şi la ultimul meci, dar nu contează", a spus unul dintre suporteri, care estimează că
"U" va avea cel puţin 10.000 de suporteri în Gruia! Este primul meci din acest sezon pe care "şepcile roşii" îl joacă la Cluj, iar acesta e considerat în deplasare!


"Viitorul meu e la «U»"
Claudiu Niculescu n-a semnat încă prelungirea contractului cu "şepcile roşii", dar spune că îşi doreşte să continue la Cluj. "Viitorul meu e la «U». Merg la Şcoala de antrenori, poate peste cîţiva ani, 5 sau 6, voi ajunge să o pregătesc pe Dinamo, dar acum îmi doresc să continuu la «U» Cluj", a spus jucătorul.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ovidelu19
ovidelu19  •  08 Aprilie 2011, 12:48

"U"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează