FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Jucătorii Petrolului au cîştigat! Gigi Mulţescu pleacă de la echipă

Articol de GSP - Publicat luni, 15 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 decembrie 2014 21:51

Problemele de la Petrolul continuă. După ce acţionarul principal, Dan Capră, a fost arestat, Gigi Mulţescu va părăsi în următoarele zile echipa ploieşteană.

Jucătorii au fost cei care au pus presiune pe cei din conducere pentru a-l demite pe Mulţescu, iar oficialii clubului au fost de acord cu cererea fotbaliştilor.

Jucătorii ploieşteni au cerut demiterea lui Mulţescu după meciul cu ASA Tg. Mureş, din data de 24 noiembrie, iar pînă miercuri, antrenorul va semna rezilierea contractului, potrivit surselor GSP.RO.

"Relaţia dintre antrenor şi jucători nu este deloc bună. Jucătorii nu îl vor pe Gigi Mulţescu. Nu l-au agreat de la început", a declarat în noiembrie, la Digi Sport, Marius Nicolae, fost team-manager la Petrolul

Gigi Mulţescu a fost numit antrenor la Petrolul în septembrie 2014, în etapa a doua şi lasă echipa pe locul trei în Liga 1, la 10 puncte de Steaua.

CS U Craiova vrea să profite de situaţia de la Petroul şi vrea să îi transfere pe Juan Albin şi pe Filipe Teixeira.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
john.peris
john.peris  •  16 Decembrie 2014, 16:53

Nea Gigi vino acasa, ai o treaba de terminat !

ph81luc
ph81luc  •  16 Decembrie 2014, 16:08

Bine c-am facut destule puncte in tur si e destul de greu sa retrogradam. Daca nu-s bani mai bine baga juniorii, fac si ei vreo zece puncte, castiga experienta si poate ne revenim pana in sezonul celalalt.

masim
masim  •  16 Decembrie 2014, 09:05

in retur o sa fie o rasturnare de situatie la Petrolul jucatorii care nu-l mai vor pe Multescu nu or sa mai fie nici ei in echipa si din echipa care avea 1-2 jucatori romani in teren o sa fie una cu 1-2 jucatori straini in teren si restul romani care mai de care mai ieftini

Vezi toate comentariile (14)
Comentează