FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Jucătorii Rapidului, luaţi la ţintă: "Să vă fie ruşine, voi aţi îngropat clubul!"

Rapidiștii au fost uluiți că toată lumea îi ceartă, dar nimeni nu le spune cînd își vor lua restanțele financiare
Rapidiștii au fost uluiți că toată lumea îi ceartă, dar nimeni nu le spune cînd își vor lua restanțele financiare

Articol de - Publicat joi, 23 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 22 mai 2013 22:08

Administratorul judiciar Cristina Andronache le-a reproşat jucătorilor că din cauza lor echipa e în pericol să se desfiinţeze.

Ieri, la Pro Rapid, elevii lui Rada au avut parte de o vizită surpriză. Administratorul judiciar Cristina Andronache a venit să stea de vorbă cu ei, însă nu pentru a le aduce vreo veste bună.

Dimpotrivă, i-a certat pe fotbalişti, spunîndu-le că ar trebui să le fie ruşine pentru ce au făcut, referindu-se la situaţia actuală a Rapidului. "Voi aţi contribuit decisiv la dezastrul clubului!", ţintele principale ale reproşurilor fiind Herea şi Nicolae Grigore, care au contestat planul de reorganizare, motiv pentru care cei din Grant n-au luat licenţa.

Din cauza contestaţiilor depuse de jucători şi de alţi creditori, Tribunalul a dat un nou termen pentru soluţionarea acestora, 13 septembrie 2013.

31 mai era data limită pentru ca Rapidul să primească licenţa pentru sezonul viitor de Liga 1

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (54)
sms23
sms23  •  25 Mai 2013, 15:34
Postat de borat101 pe 23 Mai 2013, 20:49

Se arunca pisica in stanga si in dreapta, dar are dreptate Cristina Andronache. Cine stie care sunt dedesubturile dezastrului la RAPID, dar fac pariu ca orice batran din orice carciuma (mai ales din GIULESTI) stie tot adevarul. Adevarul este ca Herea a frecat menta vreo 4 sezoane pana sa se impuna cat de cat in ultimile 2 sezoane, si asta din cauza ca au plecat jucatorii valorosi (Lazar, Cesinha, Pit-Bull, etc..). Si se mai vede clar ca mafia din Fotbalul Romanesc sa saturat si de Copos, de la facut cu Lucescu Jr. si ceva stelisti, cu marea vedeta Surdu care avea un salariu ridicol.

nu sunt de acord! de cand si pana cand pacalesti jucatorul, hai la mine ca iti dau salariul X, nu te du la STeaua (caz Herea) si apoi stai frate, nu-ti mai dau ca nu-i meriti ???? SUnt un observator impartial, si aici pare iar tipic in ROmania

nikilucy
nikilucy  •  24 Mai 2013, 11:21

ii buna

borat101
borat101  •  23 Mai 2013, 20:53
Postat de bebe_scu pe 23 Mai 2013, 20:03

O parte din jucatirii Rapidului au fost intr-un concediu prelungit fara rezultate deosebite in activitatea lor de fotbalisti. In mod normal acest concediu se numeste :CONCEDIU FARA PLATA.

Concediu ca concediu, dar faza si mai tare este ca in acel concediu o vai de 5teaua lor abea a batut RAPIDUL in tur in prelungirile prelungirilor de prelungiri, si cu vreo 3 stelisti in trupa RAPIDISTA.... fiind in concendiu! Asta este fotbalul impus de t.ig.aniada ...care acum va fi condus in stil mafiot pe fata din Puscarie. De rasul curcilor!!!!

Vezi toate comentariile (54)
Comentează