FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA 1-0

Jucătorii Stelei sînt timoraţi de criticile lui Becali: ”Ce-a mai zis nea Gigi?” :S

Gigi Becali e băgat spaima în echipă
Gigi Becali e băgat spaima în echipă

Articol de - Publicat marti, 19 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 19 iulie 2011 10:06

Fotbaliştii s-au interesat imediat după meciul cu Oţelul care au fost declaraţiile patronului la TV. Au avut puţin de aşteptat pînă cînd şeful le-a confirmat aşteptările, a intrat la GSP TV şi i-a desfiinţat pe majoritatea.


Gazeta a aflat cum au arătat primele minute ale steliştilor de după înfrîngerea din Supercupă. Jucătorii pierduseră un trofeu, dar gîndul deja nu le mai era la meci. Nicoliţă, Galamaz, Latovlevici au mers direct în vestiar după ce-au primit medaliile de finalişti. Nici un stelist n-a mai rămas la premierea învingătorilor. S-au grăbit să ajungă în cabine. "O fi intrat Gigi deja la televizor?" a fost primul subiect de discuţie al fotbaliştilor.

Abia se terminase jocul, a mai durat un pic pînă cînd Becali a fost prins la telefon de producătorii emisiunilor. Unii dintre jucători şi-au sunat rudele sau prietenii ca să se intereseze, alţii au căutat declaraţii pe site-uri. Încă nu apăruse nimic. Învinşi în primul meci al sezonului, steliştii se temeau de reacţiile patronului, dar aveau şi o urmă de speranţă: "Poate nu l-o fi interesat Supercupa? Oare să nu ne critice deloc?".

Majoritatea celor care au ratat Supercupa fuseseră în lot măcar un sezon, deci erau obişnuiţi cu comportamentul lui Gigi după înfrîngeri. Nu le-a înşelat aşteptările nici duminică seară. A intrat în direct la GSP TV. "Nu vreau să mai critic jucătorii", a început, după care a continuat: "Să intre neapărat Gabi Matei în locul lui Martinovici! Latovlevici să fie schimbat cu Brandan, că e de nerecunoscut! Bicfalvi e jucător de amicale doar şi va pleca la iarnă!". Autocarul cu echipa deja ieşise din Piatra Neamţ cînd Becali şi-a încheiat intervenţia telefonică.

Le e frică şi cînd se îmbracă!
Faptul că steliştii sînt marcaţi de criticile continue ale patronului a fost confirmat şi de Ilie Dumitrescu, unul dintre mulţii antrenori ai roş-albaştrilor din ultimul timp. El a dezvăluit în Gazetă pînă unde ajunsese obsesia fotbaliştilor de a se feri de pedepsele lui Becali: "Tănase şi Bogdan Stancu îmi spuneau că se gîndesc la Gigi şi cînd îşi cumpără haine, nu care cumva să i se pară lui că sînt prea stridente!".

Vezi mai jos video cu reacţiile lui Becali după meci

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
reducerimari
reducerimari  •  19 Iulie 2011, 14:30

mda chiar sa credem ce scriu astia aici?

blaustein
blaustein  •  19 Iulie 2011, 14:03

Ei vor avea de ales: ori poarta numai haine din lană de oaie, ori vesminte preotesti. Acestea pot avea insa logoul unui brand celebru precum hARMANI, sPuma, Klavyn Chein, Gabana&Dulce scris mare pe piept.

phillipss
phillipss  •  19 Iulie 2011, 13:51
Postat de steaua1986forever pe 19 Iulie 2011, 12:27

sunt multi analfabeti pe aici pe site chiar stelisti...insa aici baiatul are dreptate si nu vad ca ii ia apararea ciobanului: jucatorii actuali de la Steaua NU AU VALOARE.

pai si cine e de vina ca nu sunt jucatori de valoare la steaua?cine se lauda in primavara ca baga 15 mil si ia jucatori de 3-4 mil sa bata numai cu 5-0 ca s-a saturat de umilinte?el a luat 9 pe care a dat 3,4...pe toti.cine e de vina ca nu e valoare?el ia de 4 ani incoace numai jucatori liberi si ii critica pt lipsa de valaore.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează