FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, DUMINICĂ, ORA 21.30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Jumătate sînt decisivi! Steliştii au lipici la goluri şi assisturi în acest sezon

Adi Popa s-a adaptat rapid la Steaua, deși statutul lui nu mai e la fel de important ca la Chiajna
Adi Popa s-a adaptat rapid la Steaua, deși statutul lui nu mai e la fel de important ca la Chiajna

Articol de - Publicat marti, 30 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 29 octombrie 2012 23:56

Rusescu e golgeterul campionatului, dar alţi 12 colegi ai săi au măcar un gol sau o pasă decisivă în acest sezon.

Steaua e lider în Liga 1, are şanse mari să se califice în primăvara europeană şi nici nu depinde de vreun jucător. Reghecampf a utilizat 26 de fotbalişti în stagiunea în curs şi, din acest lot, jumătate au dat minimum un gol ori o pasă de gol! Cea mai importantă contribuţie a avut-o Rusescu, 9 goluri, cel mai bun marcator din campionat. Raul a mai şi pasat la 3 reuşite ale coechipierilor. Alt atacant, Rocha, are 6 goluri, în vreme ce închizătorul Bourceanu a pasat decisiv la patru reuşite ale Stelei din Liga 1.

Adi Popa, recent achiziţionat de la Chiajna, a influenţat deja jocul roş-albaştrilor, cu 3 "assist"-uri, realizări care-l fac cel mai bun pasator al anului 2012 în România. Micuţa extremă mai dăduse 7 pase de gol şi pentru ilfoveni, în prima jumătate a anului, şi are în total 10 mingi de gol. Altă performanţă care ilustrează forţa Stelei din acest moment: 24 din totalul de 28 de goluri au fost marcate din acţiune şi numai 4 din faze fixe!

3 goluri a dat Tănase (25 de ani) în acest sezon din Liga 1, un sfert din totalul reuşitelor sale în primul eşalon, în 166 de prezenţe

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Chetă pentru coregrafia din derby
Suporterii Stelei de la Peluza Sud au iniţiat în ultima săptămînă o acţiune de strîngere de fonduri pentru a crea un buget din care să se realizeze o coregrafie de zile mari la derby-ul cu Dinamo, de duminică seară. Anunţul a fost făcut pe site-ul fcsteaua.ro şi acţiunea a mai avut loc la meciurile cu Molde şi cu Gloria Bistriţa. "Suma de bani strînsă şi costurile coregrafiei de la meciul cu Dinamo vor fi anunţate după derby" a fost mesajul celor de la Peluza Sud.

"Ne-a bătut Steaua, nu Bragadiru"
Antrenorul Gloriei Bistriţa, Nicolae Manea, a explicat de ce la finalul meciului pierdut duminică seara de echipa sa în Ghencea cu 4-0 n-a fost afectat. "Păi, de ce să fiu supărat? Pînă la urmă, ne-a bătut Steaua, nu Fulgerul Bragadiru, să fim serioşi. Steaua e cea mai bună echipă din România la această oră şi se pare că va fi anul ei", a spus Manea, care înainte de meci declarase: "Cu ce să mă surprindă Steaua? O tratez la fel ca pe Iaşi".

Tătă, peste 500 de minute invincibil
Meciul cu Gloria Bistriţa a fost pentru Ciprian Tătăruşanu cel de-al 5-lea consecutiv în care n-a primit gol, după cele cu Copenhaga, CFR, Pandurii şi Molde. Ultima dată cînd a încasat gol a fost în meciul de la Ploieşti, cu Petrolul, reuşita lui Bokila fiind consemnată în minutul 38. În total, Tătăruşanu a strîns 502 minute consecutive, în toate competiţiile, fără gol primit.

"Sînt singurul corect"
Gigi Becali i-a dat replica lui Viorel Hizo, antrenorul Vasluiului sugerînd după meciul Gaz Metan - Vaslui 1-0 că arbitrii greşesc intenţionat pro-Steaua. "Cum adică să fim noi acuzaţi de aşa ceva cînd sînt singurul care a cerut arbitri străini la 6 meciuri de acasă? Porumboiu de ce a solicitat străini doar la meciul cu noi? La restul ce şi-a zis, lasă, mă, că vine unu' care dă pentru noi. Eu sînt singurul corect, nici CFR, nici Dinamo, nici Rapid, nici Pandurii n-au vrut străini", a declarat Gigi Becali.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
vaalah
vaalah  •  30 Octombrie 2012, 09:07
Postat de divide_et_impera pe 30 Octombrie 2012, 05:58

S-A SCULAT ȘI PROSTUL ȚINUTULUI SECUIESC ?

In derby omul meciului și marcator o sa fie Tănase, ca umilința sa fie și mai usturătoare !

fcsteauabucuresti
fcsteauabucuresti  •  30 Octombrie 2012, 08:21
Postat de bluearth pe 30 Octombrie 2012, 05:44

CAND MERGI DOAR PE BLATURI E USOR SE SE REMARCE SI CEI MAI SLABI

:))) ai esti din pestera? intra in nautru ca soarele bate prea tare si orbesti

sica2ro200
sica2ro200  •  30 Octombrie 2012, 06:02
Postat de bluearth pe 30 Octombrie 2012, 05:44

CAND MERGI DOAR PE BLATURI E USOR SE SE REMARCE SI CEI MAI SLABI

ma intreb oare de ce sindrom suferi?!?...si cum mama m-a rugat sa nu rad de oameni limitati am sa te rog sa incerci sa iti iei pastilele la timp

Vezi toate comentariile (8)
Comentează