FOTBAL  »  Superliga  »  ALBA IULIA - STEAUA 2-1

Kapetanos s-a enervat după ce a fost rezervă cu Alba Iulia!

Pantelis Kapetanos, Kapetanos, Steaua
Pantelis Kapetanos, Kapetanos, Steaua

Articol de - Publicat luni, 03 mai 2010 00:00

Stoichiţă l-a scos din minţi pe Pantelis pentru că l-a lăsat rezervă la Alba Iulia. Atacantul grec s-a arătat extrem de deranjat de decizia antrenorului, mai ales că evoluţiile îi sînt monitorizate de selecţionerul Greciei, Otto Rehhagel.

Stoichiţă n-a pierdut doar meciul cu Unirea Alba Iulia, ci şi pe unul dintre cei mai importanţi oameni ai săi din retur. E vorba de Pantelis Kapetanos, care n-a înţeles de ce antrenorul l-a lăsat doar rezervă la meciul de sîmbătă după-amiază.

Înaintea partidei, Stoichiţă l-a anunţat pe grec că nu va fi titular, moment în care Pantelis s-a enervat şi a cerut explicaţii, mai ales că în precedentele 3 etape marcase de fiecare dată. Surse din echipă dezvăluie că atacantul elen n-a acceptat argumentele lui Stoichiţă, motiv pentru care a ieşit extrem de nervos pe teren.

Motivul izbucnirii lui Kapetanos e legat de Campionatul Mondial, care va debuta în iunie în Africa de Sud. Aflat în vederile selecţionerului Greciei, Otto Rehhagel, care l-a şi chemat pentru meciul amical cu Senegal, Kapetanos speră să-l convingă pe tehnicianul neamţ prin evoluţiile de la Steaua că merită să facă parte din lotul Greciei, iar sîmbătă n-a avut prilejul pentru că a rămas pe bancă şi a pierdut o bună ocazie de a se remarca. Mai ales că au mai rămas mai puţin de două săptămîni pînă cînd cei 32 de selecţioneri calificaţi la CM vor fi nevoiţi să anunţe lotul lărgit de 30 de jucători.

Cifrele lui Kapetanos
- e golgeterul la zi al Stelei şi al Ligii I, cu 15 reuşite
- a contribuit la 45 la sută din golurile marcate de Steaua în actualul sezon, 19 din 42: 15 goluri şi 4 pase de gol
- a marcat de fiecare dată în ultimele 3 etape de dinaintea partidei cu Unirea Alba Iulia
- are cea mai bună medie a notelor GSP din lotul Stelei: 6,41, următorul fiind Szekely (6,14)

Al treilea la minute jucate
1. Nicoliţă    2.453
2. Petre Marin    2.214
3. Kapetanos    2.092
4-5. Szekely    1.603
B. Stancu    1603

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (13)
andriy7
andriy7  •  03 Mai 2010, 17:02
Postat de pe 03 Mai 2010, 13:22

Pai stoichita stie sa faca echipa?? secondo me noooooooooo pleaca stoichita da ca ai demnitate,,vatene viaaaaa, FORZA STEAUA

De când ai făcut si tu o vizită în tara macaroanelor ai uitat limba maternă?? Ai face bine să te abtii, decât să vorbesti prostii!

andriy7
andriy7  •  03 Mai 2010, 17:00

Nu fiti stupizi, atât ziaristii cât si cei care comentati aici decizia prin care Kapetanos a fost rezervă în acest meci! Pantelis a fost lăsat rezervă deoarece el a cerut să nu facă nici măcar deplasarea cu echipa, fiindcă urma să îi nască sotia. Până la urmă a fost luat în lot, dar pentru a nu risca să fie cu gândul în altă parte decât la meci, a fost lăsat rezervă! Dacă v-ati fi documentat putin ati fi stiut asta, înainte de a fi comentat aiurea!

 •  03 Mai 2010, 13:22

Pai stoichita stie sa faca echipa?? secondo me noooooooooo pleaca stoichita da ca ai demnitate,,vatene viaaaaa, FORZA STEAUA

Vezi toate comentariile (13)
Comentează