FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA A SCĂPAT DE SUSPENDARE, KAPETANOS STĂ 4 ETAPE

Kapetanos, suspendat 4 meciuri! Duckadam: "Am scăpat uşor!"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 octombrie 2010 00:00

Preşedintele Stelei, Helmuth Duckadam, a comentat decizia UEFA de a nu suspenda Ghencea pentru următoarele partide din Europa League.

"Am scăpat ca prin urechile acului, suporterii trebuie să fie conştienţi că fac rău echipei dacă nu vor putea să fie în tribune pentru a îi susţine pe băieţi. Raportul observatorului după meciul cu Napoli poate a fost mai blînd, e bine că totul s-a încheiat aşa, chiar dacă am primit şi o amendă mare, de 30.000 de euro.

Trebuie să fie ultima oară cînd se întîmplă aşa ceva! Şi gestul lui Kapetanos ar fi normal să ne dea de gîndit, el va avea 4 etape în care va putea medita la ce trebuie să îmbunătăţească în jocul său", a comentat Duckadam la Contraatac, pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
iohannfus
iohannfus  •  08 Octombrie 2010, 07:32

terenul nu a fost suspendat din cauza fanilor(vezi raportul observatorului), tetanos a fost suspendat de uefa nu si de steoaia ceea ce mi se pare hilar fiindca muska a prejudiciat clubul nu o persoana, dar asa e la noi in liga albaneza : unde dai si unde crapa

doris2001
doris2001  •  08 Octombrie 2010, 01:04

FA-TI HARAKIRI, MA, FLACAU, CA FACI DEGEABA UMBRA PAMANTULUI, NEAM DE COCALAR STELIST ! BA, CE NATIE DE OAMENI SUNT SI STELISTII ASTIA, SE SINUCID DACA VAD SI AUD REALITATILE DIN ISTORIA ACESTUI CLUB JENANT MAI ALES ACUM, CAND E CONDUS DE UN CIOBAN DICTATOR ANALFABET, FUDUL SI VIOLENT, CE VA REPREZINTA PE CEI CARE INCA MAI TINETI CU ASEMENEA CLUB ADUS DE COMUNISTII SOVIETICI, SI AJUTAT BA DE UN CEAUSESCU, BA DE UN JIJI, BA DE UN VADIM TUDOR, BA DE BASESCU, BA DE HREBENCIUC, BA DE CORLEONE!

doris2001
doris2001  •  07 Octombrie 2010, 19:45

DA-I-AI O LIMBUŢĂ FETEI CARE FACE RECLAMĂ LA NOKIA, DIN AVATARUL MEU ! ORICUM, STEAUA ÎNSEAMNĂ VIOLENŢĂ DE CÂND S-A ÎNFIINŢAT, AŞA CĂ NU NE MIRĂ SUSPENDAREA GRECULUI, NE MIRĂ DOAR NESUSPENDAREA STADIONULUI GHENCEA DIN EUROPA LEAGUE ! DOAR AMINTIND NUME CA JIJI, CEAUSESCU, VADIM TUDOR (STELIŞTI DE "VARZĂ") ŞI ŢI SE FACE GREAŢĂ ! STELIŞTI, LUAŢI O LA-MUIŢĂ SĂ NU VI S-APLECE !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează