FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Kone e aproape de un împrumut pînă în vară la U Cluj!

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2010 00:00

Dinamo caută să se despartă de unul dintre mijlocaşii centrali după cantonamentul din Antalya. Cel mai probabil, roş-albii îl vor ceda sub formă de împrumut la Universitatea Cluj pe Djakaridja Kone(23 de ani), conducerile celor două cluburi discutînd deja acest aspect.

"Cîinii" au transmis că ar fi de acord să-l cedeze şi pe Laurenţiu Rus, însă clujenii l-ar vrea doar pe Kone, care cel mai probabil va pleca din Ştefan cel Mare, pînă în vară, la finalul cantonamentului din Turcia.

Dinamo are în acest moment şase mijlocaşi centrali: Mărgăritescu, N'Doye, Boştină, Daminuţă, Rus şi Kone.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
 •  06 Februarie 2010, 20:25

sa plece rus ca nu a demonstrat ca are valoare de dinamo ,am emotii cand il vad pe rus in echipa ,kone ewste un jucator bun si ambitios a demonstrat ca este de dinamo si cred ca si bostina ar trebui sa plece ca ma-m saturat de el si cred ca ar trebui sa-i dea mai multe sanse talnar lui dragos grigore e un jucator de valoare si ar trebui sa joace mai mult

 •  06 Februarie 2010, 20:01

L-am vazut pe Daminuta-baiatu e zero barat, Bostina tot pe acolo, Rus e bunicel dar Kone e peste toti ca determinare si agresivitate pe teren. Eu zic ca Dinamo e condusa de amatori

 •  06 Februarie 2010, 18:42

Sa plece Bostina.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează