FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Kone îşi îmbărbătează colegii după eşecul din Cupă: ”Răzbunarea ne dă putere să o luăm de la capăt”

Djakaridja Kone a venit la Dinamo din 2009 şi nu a cîştigat nici un trofeu Foto: Gabriela Arsenie
Djakaridja Kone a venit la Dinamo din 2009 şi nu a cîştigat nici un trofeu Foto: Gabriela Arsenie

Articol de - Publicat duminica, 29 mai 2011 00:00 / Actualizat sambata, 28 mai 2011 23:26

Kone încearcă să ofere soluţii de viitor dinamoviştilor demoralizaţi după eşecul cu Steaua din Cupă, la capătul unui sezon încheiat pe locul 6 în campionat.


Djakaridja Kone, 25 de ani, şi-a cîştigat un loc de titular în echipa "cîinilor", devenind una dintre prezenţele certe în formula de start a dinamoviştilor în 2011. Internaţionalul din Burkina Faso a avut un sezon bun, din punct de vedere personal, însă rezultatele echipei l-au descumpănit. Aşteaptă noua ediţie şi revanşa.

- Djakaridja, ce-ar mai fi de spus despre anul fotbalistic care tocmai s-a încheiat?
- Am avut momente frumoase, cu victorii mari, mai ales cele cu Steaua, cu Rapid, la Craiova, dar am pierdut prea uşor anumite meciuri ce ne-au dus pe locul 6. Iar pierderea finalei Cupei este extrem de dureroasă, nu cred că ne va trece în două săptămîni de vacanţă. Este o rană deschisă, nu o să se închidă decît dacă vom învinge Steaua sau vom lua un trofeu.

- Ce urmează pentru echipă?
- Trebuie să trecem peste momentul negativ, să ne liniştim şi să venim din vacanţă cu dorinţă de răzbunare. Avem o vară plină, plus meciuri din cupele europene, ne putem vindeca avînd cît mai multe victorii. Este important să ne calificăm în grupele Europa League. Eu de-abia aştept sezonul viitor, vreau să ne revanşăm pentru că am văzut suporteri trişti şi ei merită rezultate bune.

- Tu rămîi?
- Da, sper că mai e nevoie de mine. Mă simt bine la echipă, băieţii sînt prietenii mei, cred că ne ajutăm reciproc, iar şefii de la club sînt mulţumiţi. Eu ţin la suporteri şi-am văzut că şi ei mă apreciază. Deci, relaţia este foarte bună.

- Ce motivaţie mai aveţi să o luaţi de la capăt?
- În fotbal e ca în viaţă, te loveşti, cazi, dar trebuie să te ridici şi să ajungi din nou faţă în faţă cu succesul. Şi dacă am fi luat Cupa, tot ar fi trebuit s-o luăm de la capăt pentru că nu poţi să trăieşti doar dintr-un meci.


"Şi eu am fost foarte trist după finală, n-am dormit deloc în primele două nopţi de după meci. Însă trebuie să ne trezim şi să arătăm că sîntem o echipă puternică, unită"
Djakaridja Kone, mijlocaş Dinamo

4 goluri în 32 de meciuri a marcat închizătorul african în acest sezon

5.000 de euro este salariul lunar al mijlocaşului în Ştefan cel Mare

800.000 de euro este preţul minim pe care dinamoviştii l-ar accepta în vederea unui transfer al lui Kone

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ghitza_dinamo
ghitza_dinamo  •  29 Mai 2011, 17:20

de ramanea si n'doy si kone amd inchizatori era ceva...:) oricum respect sa joci tot asa de jucatori ca el avem nevoie sa dea totu pe teren sper sa fie ceva achiziti consistente...

teleghidat
teleghidat  •  29 Mai 2011, 10:31

@dreamer123 esti oaie camuflata?Re Kone sida'le si o mama de bataie la ceilalti(inafara de torje) ca sa se mai trezeasca

kanye
kanye  •  29 Mai 2011, 10:32

Djakaridja KONEEE!!!!Mie-mi place foarte mult!Sper sa ramai,djiko>:D

Vezi toate comentariile (4)
Comentează