FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Koulibaly a primit viză din partea statului român! Vineri e la Bucureşti

Articol de - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 21 noiembrie 2012 23:43

Paul Koulibaly, 26 de ani, se pregăteşte să sosească în România. Problemele sale sînt pe cale de a fi rezolvate, joi dimineaţă se va primi un răspuns din partea autorităţilor care se vrea a fi pozitiv, astfel că burkinabezul va putea ajunge vineri la Bucureşti.

"Totul e rezolvat, vineri e la echipă", au spus oficialii dinamovişti. Apărătorul n-a putut reveni în ţară de 7 zile din cauză că i-a expirat valabilitatea permisului de muncă, iar oficialii din Ştefan cel Mare nu s-au ocupat din timp pentru o nouă viză.

Oricum, Koulibaly nu va fi în lotul "cîinilor" pentru jocul cu Oţelul. Chiar dacă a fost unul dintre jucătorii aduşi de Dario Bonetti în vară, Paul va avea şanse din partea lui Dorinel Munteanu, aşa cum a precizat noul antrenor al roş-albilor: "Vom face o evaluare a tuturor fotbaliştilor din lot, nu fac diferenţe de nume, vîrste, experienţă".

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  22 Noiembrie 2012, 11:55

sper sa nu mai prinda primul 11 decat in caz ca vom avea 2 fundasi centrali accidentati altfel,Luchin,Grigore si Scutaru sunt mult peste el!

divide_et_impera
divide_et_impera  •  22 Noiembrie 2012, 00:18

Păcat !!! :))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează