FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Kristijan Naumovski a plecat rezervă şi s-a întors titular: "Flavius Stoican nu m-a vrut, cu Mihai Teja e altceva!"

La Galați, Naumovski a
La Galați, Naumovski a "închis" poarta, contribuind la succesul la limită, 1-0, al dinamoviștilor

Articol de - Publicat miercuri, 25 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 februarie 2015 22:00

Macedoneanul admite că noul tehnician i-a oferit mai multă încredere, motiv pentru care şi evoluţiile sale sînt mai consistente.

Portarul Kristijan Naumovski a revenit la Dinamo după doar 6 luni petrecute la Levski Sofia. Dacă la plecare goalkeeper-ul de 26 de ani era varianta secundă pentru buturile din Ştefan cel Mare, acum, el a devenit prima opţiune, luîndu-le faţa lui Marc şi Farnolle, cel puţin pentru moment.

- Kiko, te aşteptai să te întorci aşa repede la Dinamo şi să fii titular?
- Nu, recunosc că în vară nu mă gîndeam la un come-back atît de rapid, dar sînt foarte fericit. Aici mă simt acasă, şi n-o spun doar din complezenţă. Am evoluat excelent în amicale şi după perioada de pregătire am avut o discuţie cu Mihai Teja în care acesta mi-a spus: "Ai jucat bine în pregătiri, acum vreau să te văd şi în meciurile oficiale. Vreau să-mi arăţi că ai stofă de titular!". Îţi dai seama că acest lucru m-a ambiţionat foarte tare.

- Cînd ai plecat erai rezervă, jucai extrem de rar...
- Da, e adevărat... Din păcate pentru mine, Flavius Stoican nu prea mă voia... Nu ştiu motivele, cert e că mi-a acordat mai puţin credit decît o face Teja. Pentru un portar e foarte dificil dacă stă mult timp pe bancă, iese repede din formă. Acum mă simt extraordinar şi am să cresc de la meci la meci, veţi vedea! Eu am contract cu Dinamo pînă în vară, astfel că scopul meu este să îmi prelungesc înţelegerea şi să fiu titular incontestabil cît mai mult posibil.

28 de meciuri a bifat Naumovski pentru Dinamo, în perioada 2010-2014

"Am jucat bine la Galaţi, n-am primit gol şi cred că voi juca şi cu U Cluj. Încă două-trei victorii " (Kristijan Naumovski, portar Dinamo)

"La mine nu există titulari şi rezerve, fiecare îşi va primi şansa să arate ce poate" (Mihai Teja, antrenor Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
dinamo100
dinamo100  •  25 Februarie 2015, 17:16

Naumovski era un pic mai bun si ca Balgradean insa ultimul era preferat dintr-un motiv simplu: conducerea spera sa poata lua ceva bani pe Pufi...

zecs93
zecs93  •  25 Februarie 2015, 14:31

daca vor forma cuplul de fundasi ca in meciu cu otelul, dar nu mai cu o modificare: machado sa intre in locu lui Nedelcearu eu va spun ca nu vom mai lua gol, naumovski clar e titularu nr 1 !!!

reddog
reddog  •  25 Februarie 2015, 14:12

La ce fundasi avem noi poti sa-l aduci in poarta si pe Neuer....Degeaba

Vezi toate comentariile (11)
Comentează