FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Kyros Vassaras susţine arbitrajul românesc!

Articol de - Publicat joi, 18 februarie 2010 00:00

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, are un aliat surprinzător în procesul de implementare a Convenţiei UEFA în arbitrajul românesc. E vorba de fostul arbitru grec Kyros Vassaras, nimeni altul decît cel care la meciul România - Olanda 1-0, din toamna lui 2007, a validat golul din ofsaid marcat de Goian,  decisiv pentru calificarea "tricolorilor" la Euro 2008. 

 

Acest lucru reiese din comunicatul de presă remis azi de FRF, referitor la scrisoarea preşedintelui Comisiei de Arbitri a UEFA, Angel Maria Villar Llona, prin care susţinea categoric ideea lui Mircea Sandu ca în Liga 1 să nu mai oficieze arbitri străini.

"Preşedintele Comisiei de Arbitri a UEFA a trimis scrisoarea respectivă în urma rapoartelor pe care le-a primit din partea emisarilor UEFA, Wilfried Heitmann şi Kyros Vassaras, prezenţi deunăzi la Bucureşti, şi a discuţiilor cu preşedintele FRF", se arată în comunicatul FRF.  

Înainte de a se retrage din arbitraj, Kyros Vassaras fusese delegat şi la meciul România-Serbia 2-3,  disputat în martie 2009, la Constanţa, dar a fost schimbat de UEFA din cauza unor dureri lombare.

Kyros Vassaras a fost prezent în calitate de lector ,în urmă cu zece zile, la cursul arbitrilor români din Liga 1, organizat la Casa Fotbalului.   

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează