FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

L-au blocat pe Niţă » Tătăruşanu are liber spre Vest, Steaua aduce un alt portar

În
În "optimile" Cupei, Niță a apărat penalty-urile lui Tănase și Chipciu, eliminînd Steaua

Articol de , - Publicat sambata, 17 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 17 noiembrie 2012 12:49

Portarul Chiajnei intră în ultimele 6 luni de contract, iar primarul comunei ilfovene se teme că acesta a bătut deja palma cu Steaua.

Evoluţiile bune ale lui Ciprian Tătăruşanu (26 de ani) în ultimele partide l-au făcut pe Gigi Becali să-şi frece mîinile de bucurie. În această iarnă, patronul Stelei e decis să-i dea drumul să plece în eventualitatea unei oferte bune din străinătate.

Portarul a fost urmărit de scouteri la ultimele trei partide jucate de el la echipa naţională, cu Turcia, cu Olanda şi cu Belgia, dar şi în meciul de la Molde, unde a avut o prestaţie excelentă, iar Gigi are semnale că va primi o propunere bună de transfer în pauza competiţională.

În aceste condiţii, Reghecampf a început să-i caute înlocuitor, iar pe lista sa se află şi Florin Niţă (25 de ani), de la Concordia. Niţă va intra la 1 ianuarie în ultimele 6 luni de contract cu trupa ilfoveană şi refuză negocierile pentru prelungirea actualului angajament.

Primarul din Chiajna, Mircea Minea, îl suspectează pe goalkeeper că ar fi discutat deja cu Reghe: "Ne rugăm de el să rămînă, deşi l-am luat de pe stradă. Nu ştiu ce e cu el, se crede deja la Steaua. Dacă e dorit în Ghencea, îi aştept pe cei de acolo la negocieri. Ne înţelegem repede, cu Becali n-am avut niciodată probleme".

În vară, cînd Tătăruşanu a fost aproape de o mutare la Marseille, roş-albaştrii s-au interesat de preţul lui Niţă, dar tratativele cu Chiajna n-au avansat deoarece "Tătă" n-a mai plecat.

A crescut în Ghencea
Dacă va ajunge la Steaua, Niţă ar reveni la echipa unde a început fotbalul la vîrsta de 7 ani. A stat în curtea roş-albaştrilor timp de 7 ani, însă a cerut să plece deoarece nu era folosit de antrenorul său. Steliştii nu s-au opus şi i-au oferit dezlegarea. După ce a mai trecut pe la Electromagnetica şi Astra, Florin a ajuns în 2006 la Chiajna, unde este la ora aceasta cel mai vechi fotbalist din lot.

4 fotbalişti de la Chiajna au ajuns la Steaua în ultimii doi ani: Gardoş, Adi Popa, Rocha şi Doru Bratu. Acestora li se adaugă şi L. Filip, revenit în Ghencea după ce a fost împrumutat la Concordia

Reghe, respins
Cererea prin care antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, solicita Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor 10% din transferul lui Adi Popa de la Chiajna la Steaua, adică 40.000 de euro, a fost respinsă ieri. Avocatul personal al lui Reghe a anunţat că tehnicianul va face apel.

"Dinamo va creşte"
Reghecampf crede că Dinamo va ieşi din pasa proastă după venirea lui Dorinel Munteanu. "Dinamo va deveni o echipă puternică acum. Cu siguranţă va creşte o dată cu venirea lui Dorinel. Important e ca noi să cîştigăm meciurile pe care le avem şi să nu ne gîndim ce fac restul adversarilor", a precizat Reghe la GSP TV.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (124)
aliosaalex
aliosaalex  •  17 Noiembrie 2012, 20:16

Dupa mine cel mai bun portar la ora asta e cel de la Viitorul Constanta ,Alexandru Buzbuchi e si tanar are 18 sau 19 ani .... o sa mai auzim de el....dar Reghe isi ia oamenii lui, ciobanului ii place sa dea sacii cu bani in loc sa promoveze tinerii si povestea e lunga .....

djamorphis
djamorphis  •  17 Noiembrie 2012, 18:44
Postat de djamorphis pe 17 Noiembrie 2012, 16:27

Sper fratii nostri de la Nürnberg sa va sparga mufa!!

1 - 1! Este bun scorul!!!

playmaker
playmaker  •  17 Noiembrie 2012, 17:31

Sa il dea si repede. Cu tantalau asta mi-e dor de Carlos, ala macar gafa dar o facea spectaculos, mai sarea mai topaia, asta gafeaza intr-una si plictisitor=))

Vezi toate comentariile (124)
Comentează